tisdag 4 augusti 2009

Träningsläger på Mallorca med Peter&Co


Sekretariatet fick ett mejl från Peter Sebelius idag. Har du några dagar över för att dra till Mallis? Ok, läs nedan vad Peter har att säga.

Är du intresserad av träningsvecka på Mallorca?


I våras åkte jag och två vänner på träningsvecka på Mallorca över påsken. Mallorca är en fantastisk plats att cykla på. Det finns massor av småvägar, cykelvägar och märkligt nog är billisterna där mer hänsynstagande än i Sverige. I väster är det bergsträning och i öster platt. Det var faktiskt så trevligt att jag och ett par vänner börjat planera för att göra en ny resa till hösten igen. Men ju fler man är desto roligare! Därför undrar jag om det bland er som är med och kämpar på onsdagskvällarna finns någon eller några som är intresserade av att följa med?
En preliminär plan är att flyga Spanair från Kastrup till Palma de Mallorca och sedan bo någorlunda centralt på Mallorca i lägenheter eller hus längs med tåglinjen som går norr från Palma. Därifrån kan man lätt nå hela ön och ta sig till Palma också om man vill. Jag planerar att hyra cykel, vilket vi gjorde i våras och det fungerade bra.

Kostnader är ca:
Flyg 2500 kr Boende 1000-1500 kr (beror på hur många man blir) Cykelhyra 1000 kr (beror på cykeltyp, jag hyrde halvkarbon för 80€ i sex dygn) Transfers och övrigt 500 kr Summa ca 5000 kr.

Vi planerar att laga det mesta av maten själv, men en del uteluncher kan det ju bli, men jag har inte tagit med kostnaden för det för äta ska man ju göra även hemma. J Prel. Datum är utresa Fre den 11:e och hemresa sön 20:e sep.
Ingenting är bestämt än, och det är inte ens säkert att det blir av, utan se detta som en mycket preliminär intresseanmälan.

Om du är intresserad av att följa med skicka sms med namn och e-postadress till Peter S, 0708186800.
Om du vill se lite bilder från vårens äventyr så finns det på: http://picasaweb.google.com/np.sebelius/200904MallorcasemesterCykling?authkey=Gv1sRgCNSsq-283OLxogE&feat=directlink

Vi ses på onsdag!

Inga kommentarer: