lördag 29 augusti 2009

Söndagsrull

Det efterfrågades en söndagsrullning ner till Aldo i ett behaligt tempo med en tillhörande fika. Kl 10.00 ifrån rondellen. Skriv en kommentar om ni är sugna. Jag kommer tyvärr inte dyka upp på grund av flytthjälp över sundet, men det kommer dyka upp folk som har koll på vägen. Ha en trevlig tur!

8 kommentarer:

schmunk sa...

Självklart!

Henke sa...

Jodå jag kommer.

jb sa...

Jag "henkar" på :). Idag var det meningen vi skulle till (Skanör) aldo. innan vellinge vände en man.efter det tempo alle carte andreas c. vi han precis till macken innan himmeln öppnade sig. Väder progn. för morgondagen ser inte allt för vacker ut .tag med regn överdrag. arm,knä-varmare linement på benen nr 1 rekomenderas. skulle behöva vara i malmö till 12:45. sugen på ett lag tempo intervall? så jag hinner?

Dan Stenqvist sa...

Jag kommer inte.

schmunk sa...

Team solde har börjat slöa ti sig litta nu på sensommaren ;)

(jb) sa...

Idag stog jag för moset.. undrade varje gång jag gick fram varför det tog sådan tid innan någon kom fram jämte mig. Någon tog i och hölt inte jämt tryck i pedalerna (min reaktion var att hålla samma tryck som denna någon precis hållit). Då blir det jobbigt. Förklaring krävs: För att alla skall få ut något av träningen.eller för den delen inte behöva spränga sig. två och två på led, det första paret ligger jämt varandra så exakt som möjligt, med styrerna.om vinden kommer från vänster ligger dom ändå jämte så exakt som möjligt för då får bakom varande sin vila och denna ligger då lite till höger om framförvarande cyklist t.ex om dom första ligger omlot typ den till vänster ligger ett hjul framför han till höger och vinden kommer från vänster då kan inte bakomvarande cyklist ligga lite till höger om denna då han längst fram till höger ligger ett hjul bakom denna. Då får inte dom där bak sin vila och då när jag gick fram så är dom så trötta för att dom inte har fått sin vila och då undrade jag vad som hände efter som jag tror att dom precis vilat .
han/hon till höger bestämmer farten (70-80% av max) förklaring följer; den som kommer fram till vänster har precis vilat den till höger har ju kört 5 min redan om intervallen är 5 min och är ju då lite tröttare där för är det bäst att den personen bestämmer farten.

Gå in på http://www.hisingensck.se/texter-bilder/teknik/klungkorning.php
och läs titta ;)

Johan (jb) sa...

bra läsning på hisingescykelklubb och bra policy vid träning.
Alla nybörjare eller inte har tränat med cykelklubb för att förstå när jag sur gubben jb säger till så är det för ert bästa och att alla skall få ut något och säker cykling. ;)

Det är så trevligt att cykla med er.
Hisingerunt är ett trevligt lopp.
länken kommer här http://www.hisingensck.se/traning/traningspolicy_utomhus.php

coach sa...

klart som korvspad! Heja jb