onsdag 26 augusti 2009

Nya tider på Onsdagsspurten.

Idag kör vi igång Onsdagsspurten 19.00 vid blomsterkiosken. Förhänget på st: knut blir då 18.35 istället. Ses sen!

8 kommentarer:

Jerka sa...

Idag skulle jag och en kompis hänga på Solde Spurten. Jag hade läst på Cykelklubben.se att det var förhäng på ST knut 19:10 och sedan samling vid Blomsterkiosken klockan 19:30.

Problemet är bara att ni annonserat träning på diverse forum men inte att ni flyttat tiden. Det hade varit kul att vara med men nu fick et bli ett pass själva istället.

Ni bör nog ändra tiderna på alla fora inte bara ert eget!

/Jerka

Anonym sa...

Team Solde levererar ingen tjänst utan bara ett kul happening. Jag fattar att det var snopet när du kom försent, men vi kan inte begära av grabbarna att de skall lägga ut info överallt. Kolla sidan ofta och häng på nästa gång Jerka, jag har provat det är astrevligt. Mvh Greven

Snarkus sa...

jag tror inte det är "arrangörerna" som lagt upp Onsdagsspurten på CK.

Mats sa...

Allting kan ändras med kort varsel och man får göra som alla oss andra och kolla av soldesidan med jämna mellanrum. Vi kan inte begära hur mycket som helst av "arrangörerna". Hur som helst var det lika skoj som vanligt igår.

Ola C sa...

På tal om gårdagen..jag har en gammal vänstervevarm därhemma i skrotlådan. Campa daytona 1999, fyrkantsinfästning, 175mm längd,.. med oförstörda pedalgängor:-

Skänker gärna den till Soldes nyförvärv (Classe?) om den kan vara till hjälp.

/O

Anonym sa...

Tjena Ola!
Det är ju precis vad jag behöver. Det är ju riktigt sjysst av dig. Tur att jag inte hunnit springa iväg till någon hojaffär än.
Jag ger dig gärna en symbolisk summa för armen.
Frågan är bara hur vi ska lösa det logistiska. Jag behöver den egentligen helst innan nästa onsdagsspurt. Har du möjlighet att kanske lämna in den på Solde på måndag eller nåt? Johan C berättade att du brukade frekventera det etablissemanget ibland. Jag skulle kunna hämta upp den nånstans också om det passar dig bättre.

Om du dessutom skulle råka ha en vevarmsutdragare, så skulle det vara toppen att få låna den också. Inte riktigt vad jag har hemma i min standardverktygslåda.

Mvh

Claes

Ola C sa...

Jag kan dumpa den på Solde imorron lunchtid nånting, kan lämna vevarmsavdragare där också. Det är inte säkert vevarmen passar men klart värt ett försök. Inga $$ tack den låg som sagt i skrotlådan.. om du insisterar så är en after bike öl mer än tillräcklig betalning.

/O

Anonym sa...

Helt suveränt Ola.
Jag ger det ett försök, men det låter som om den borde passa.

Stort tack och du har after bike-öl att vänta i vilket fall som helst.

/ Claes