måndag 29 juni 2009

Spurt nummer 2 struken


Sekreteriatet har beslutet sig för att STRYKA spurt nummer två på Onsdagsspurten. Anledningen är att vi anser att spurten är för osäker för allas säkerhet. Skulle vi möta en bil precis vid krönet är vi rökta. Vi får åka och mysa istället på den sträckan och prata gamla cykelminnen.

9 kommentarer:

Henke sa...

Låter vettigt, har aldrig gillat den spurten.

Ola C sa...

Håller med Henke..både bilrisken + att den var sånär som omöjlig att köra om på när spurten drog igång gjorde den aningen farlig.

Är det en alternativ spurt på gång eller vi kör bara 6 i fortsättningen?

Dan Stenqvist sa...

Vi har ingen ny på G tills vidare. Kan hända att det dyker upp.

Snarkus sa...

Den nya är väl GP-lopp Spångatan, Bergsgatan, Amiralsgatan-varvet efter after biken?

schmunk sa...

Ett förnuftigt beslut grabbar! Jag fick möte precis där idag när jag var ute, och det gick inte att förutse. Hörde inte ens bilen när jag var själv. Det kan nog vara svårt att hitta en ersättningsspurt på den befintliga bansträckningen. Men om någon har en idé så är nog tävlingsledningen öppen för förslag skulle jag tro.

Jens sa...

Jens gillar detta.

Oskar sa...

Ett förslag är att göra en dubbel spurt, dvs ta nån av dagens spurter (där det är bredast väg, bäst sikt?) och lägga en extra spurt säg 100m efter första sträcket? svettigt.....

jbckringen sa...

hade varit najs med vinninge backen som spurt. i mölleberga rakt fram mot grevie sen spurt mot vinninge sen mot bara vänster mot torup spurt innan torup. kanske en spurt efter fiket i motan. en spurt i bok skogen. en till vid ridskolan. kanske en innan man svånger väster mot skabersjön precis när man kommer ut ur skogen. oj det blev visst 6 önskningar ...3st extra back spurtar. 3st extra slät spurtar. det blir exakt 10km längre. oj blev nog lite för mycket.

Anonym sa...

oj höger mot skabersjö