måndag 12 januari 2009

Ledig eftermiddag



Ledig eftermiddag. Då är det cykelpyssel som står på programmet. Hämtade Amelies fixiehjul hos JZ. Började därefter tvätta Cervelon och nu ska jag köra min egen fixie i badkaret och eventuellt lägga på lite vax. Efter pysslet blir det en löparrunda.

9 kommentarer:

Johan C sa...

löprunda, löprunda, löprunda. Jag blir galen.

Johan C sa...

Bättre du stannar i badkaret och vaxar benen istället.

Dan Stenqvist sa...

Correction. Det blev en cykeltur med fixien.

Jens sa...

Jaq håller med dej Johan det är ett jäkla springande på den mannen, tur att du inte kom iväg Dan, forsätter du så här presenterar du snart en löparblogg där det diskuteras löpartekninker, är röda snören snabbare i kurvorna, om quadsen använs mer eller mindre i uppförslut ,videohälsningar strömmar in från mer eller mindre kända löpare, specialstickade strumpor? Allt detta älskar vi ju med cykel men löpning..... hmm, framtiden är oviss, likt en viss småfågels chans att ta sej runt vättern under 9 timmar.

Johan C sa...

Härligt Dan. Inspirerande att du kör hårt. Blir orolig att du dra ifrån på funbeaten bara.

Johan C sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Dan Stenqvist sa...

Johan, jag har gjort misstaget förut att bara köra kvantitet istället för kvalitet. Din hockey-bockey på tisdagarna känns svåra att nå för egen del rent kvalitetsmässigt.

Snarkus sa...

Värst vad du spammar Johan! Jag är halvpeppad på att införskaffa ett par skor och löpartights så att jag kan ut och springa jag med. Se om man kan undvika machetemän i Pildammsparken.

Snarkus sa...

Jag duschade för övrigt båda hojarna igår. Fixien var sjukt skitig. Helt otroligt. Ska lägga på en ny kedja på den i dagarna.