söndag 18 januari 2009

Grusvägar


Igår gjorde jag mitt första pass på nästan 2 veckor efter att ha varit väldigt förkyld, hursom helst nu är det bra och det firades med några timmar grusväg med MA. Heman höll i taktpinnen och då blir det inte en meter asfalt utan bara grus grus och grus, riktigt fint. Nästa helg kommer jag och Henke till Malmö och då ska det köras distans och drickas kaffe. Det blir distanspass både på lördag och söndag så boka in det.

20 kommentarer:

Anonym sa...

Det beskedet Erik kommer göra min arbetsvecka väldigt mycket enklare! Välkomna ner till Malmö där vägarna är platta och vinden hård... Ser fram emot nästa helg så in i så in i H#LV#T#. Nu måste jag sätta mig lite på trainern.

Erik A sa...

underbart att höra Henke. Är du med båda dagarna och gasar?

Dan Stenqvist sa...

Jag kommer att få krama Åbom nästa helg, jag kommer att få krama Åbom nästa helg, jag kommer att få krama Åbom nästa helg!!!

Anonym sa...

Oh yes jag är med båda dagarna. Skulle inte missa detta för något i världen... Vi kanske även kan gå en lugn runda på stan lördagkväll? Om inte ni redan har något planerat dvs. Jag är nämligen gräsänklig den dagen.

Erik A sa...

Henke, gott mos att du är på! En runda på lördag kvällen är absolut inte omöjligt. Det ryktas om att det kommer gasas något helt sjukt från Skanörrondellen till Aldo. Gratis kaffe till vinnaren utlovas. Johan hävdar att han och 4 övriga pågar formtoppar i veckan och kommer att sitta med diamanter. Jag tror att MTB klubben kommer att ligga på hjul och ställa ut sista 70.... den som lever få se.

Solde Kaffebar sa...

Det är inte omöjligt att det blir en favorit i repris med en rejäl breakaway.
Ni kommer sitta som förstelnade på era skrothögar med traktordäck.
Ska bli fantastiskt att ni kommer ner i helgen.
//
Diamanten

Anonym sa...

Oj oj oj nu vill det nog till att man hittar formen omgående. Denna vecka får helt vigas till fysiskt aktivitet. Självplågeri på hög nivå!
Man vill ju inte bli avhängd...

Dan Stenqvist sa...

När ska vi ha planeringsmöte angående taktik? Jag räknar med att köra för Jösse.

schmunk sa...

Lite hets eller? Knappt man vågar komma dit.

Dan Stenqvist sa...

Det är hårt snack innan, men du vet hur det är Schmunk, när vi väl sitter i klungan är vi snälla som lamm! Boka in cykling i helgen nu och var med och kör!

schmunk sa...

Jo, jag kommer nog. Jag representerar Köpenhamnsvägen numera. Ska bara få hit cykeln också:) Tyvär har jag inga stänkskärmar på cykeln, så om det är blött och vi kör på rulle så kan den bakom bli prickig :-(

Snarkus sa...

Jag ska låta oskulder massera mitt onda knä i månsken hela veckan, fan vad jag vill vara med!

Dan Stenqvist sa...

Snarkus, du måste bara vara med. Ditt slätdrag kommer att betyda mycket för oss.

Delavega sa...

Stenis, du får gärna dra fram mig till spurtseger.
Du kommer väl ihåg hur vi lurade hela fältet i somras (särskillt Spurt-Henke).
Om det skulle lyckas igen bjuder jag på din favvo giffel.
Är inte riktigt i högform bara...

Dan Stenqvist sa...

Dela, det är ett av mina starkaste cykelminnen. Så jävla vackert. Hör ditt rop eka i skallen fortfarande: " Go Solde go"".

Nicka bara till när du vill att jag ska gå så ger jag järnet för dig.

Anonym sa...

Man kan sikta på en björn många gånger men skjuta den endast en...

espressobiker sa...

Jag själv kommer nog tyvärr inte kunna vara med men kan rekommendera vägen jag själv cyklade i lördags.
Om ni startar tidigt på lördag kan jag vara wheelsucker. :)

http://tinyurl.com/73vp8e

Erik A sa...

På lördag startar vi 10.00 från rondellen och räknar med att vara ute ca 5 timmar. Hoppas verkligen du vill suga hjul på lördag espressobiker

Erik A sa...

Moutainbike gänget har århundradetsplan, oj oj oj oj oj vad det kommer att attackeras? eller sittas på hjul? eller skickas dubbla raketer, håll i hatten. Den som lever får se men det luktar friplåt på java...

Dan Stenqvist sa...

team cervelo börjar få klart för sig hur man ska köra för att knäcka traktorerna. Men jävlar vilken repsekt jag har för Åbom, så är det bara.