söndag 25 januari 2009

Åbom-effekten


Jag ska förklara Åbom-effekten i korta ordalag: Åbom kommer ner till Malmö, pga det så står 15(!!!) cyklister i januari vid rondellen och väntar på att få rasta sina hojar. Det är bara så himla vackert! Vi körde 13,5 mil (några vek av för en lite kortare runda). Det har varit mycket snack om spurten vid Aldo. Åbom med sin skördetröska till hoj lekte hem det. Jag har aldrig sett på maken. Hela Skanör stannade när Åbom reste sig. Magiskt. Någon som gjorde en enorm bedrift denna helg var Erik A som tog sig runt både lördag och söndag med en Crescent-traktor! Aldo med personal bjöd laget runt på kaffe. Aldo är kung. Stort tack. Att Erik och Åbom kom ner denna helg har betytt mycket för teamet. Att få hänga med såna här klassmänniskor är något man utvecklas av så in i norden. Att sedan Åbom är den mest ödmjuka personen jag träffat sedan Idol-Mattias gör inte saken sämre. Stort tack Åbom för att du tog dig tid att spendera en helg med Team Solde och vänner. Final word: Åbom for president.
(Not. När jag säger att "Åbom drar" på klippet syfter jag på att han drar till sig cyklister. Vi hade inte kommit till spurten vid tidpunkten för filminspelningen).

10 kommentarer:

schmunk sa...

Riktigt fin helg det blev! Tack, tack!

Johan C sa...

Henrik Åbom vilken kille. Vi får nog fixa ett hus nere i södern istället. Underbart att ha er på besök. Kom tillbaka snart, please.

Anonym sa...

Grattis Åbom! Var ju inte helt oväntat att du skulle ta hem det.
Är lite avis att man inte fick vara med idag, men det va inte så tokigt att bli farbror heller.

/Delavega

Anonym sa...

Tack Team Solde och Åbom för en fantastisk runda. Härligt med så många cyklister så här tidigt på året.

Anonym sa...

Tack teamet soldissimo, som vanligt är alltid så kul och roligt har er i skanör hos aldo ...förlåt men vem var Åbom?
och framför allt använder han en bicicletta italiana?
forza super Cassano ikväll....

Marcus sa...

Tack för en skön premiärrunda, jag la upp lite bilder på marcuspetersen.blogspot.com

Erik A sa...

Ja vem var Åbom, det säger ganska mycket om den mannen. Lugn, fin, lång, ödmjuk och jävligt snabb. En superstar som inte gör ngt väsen av sig, han bara sitter med och är som oss andra. Räcker inte det som förklaring så var det han som vann Aldo spurten på bakhjulet med båda händerna i luften på en MTB. Vet du fortfarande inte vem Åbom är kan du skicka ett mail så förklarar Team Solde mer i detalj.
Det är magiskt att vara nere och cykla med er, ni är så fina allihop. Och som sagt, 25 mil mtb en mulen helg i januari, det var ju inte igår. Tack

johan sa...

È stato un bel viaggio!

Grazie Team Solde e grazie Aldo, per il caffè.

Kul, som vanligt, som sagt...

Anonym sa...

Vilken underbar helg! Kul så inni helvete är bara förnamnet... Miljöombyte och nya människor gör gott, inspirerar och ger nya krafter.
Jättestort Tack Johan, Dan, Morbror Delavega.. ja hela Team Solde o alla andra som va me, Tack Aldo för kaffet, Tack Syrran för allt o lite till, O Tack teamate Erik för att du är fantastisk på riktigt!!
Vi ses, men nästa gång på bianchin
so long
/Åbom

Anonym sa...

Instämmer helt i vad alla andra har skrivit. Tack som fan för en cykel späckad helg. Detta får vi göra om så snart som möjligt.