onsdag 19 november 2008

Team Solde goes production


Team Solde kommer att börja producera 2009. Regiassistent Stenqvist har fått i uppdrag av bland annat jultomten att hitta lämplig videokamera till teamet till jul. Vad är det vi letar efter? Jo, vi behöver tips på en bra hårdiskvideokamera mellan 2000-4000 kr som har mikrofoningång. Ge oss tips nu tack.

11 kommentarer:

Dan Stenqvist sa...

Vad tror ni om denna?

http://www.japanphoto.se/product/videokameror/canon/canon-videokamera-fs100-silver/

Anonym sa...

http://www.prisjakt.nu/produkt.php?j=264249,149328,308932,62544,306360

Men varför är hårddiskinspelning så viktigt?

Jens sa...

Är det inte läge att satsa på en kamera som spelar in på flashkort (H-disk känsligare, rörliga delar och så) för de där långa downhillinspelningar och täta klungokonstellationer.

Canon har ett par kameror FS-10,11 och 100, kanske kan vara nåt? minneskort finns ju i 16G version nuförtiden för typ 600 spänn.

Dan Stenqvist sa...

Daniel, känns som att jag inte vill kludda med band. Vill sedan ha en så liten kamera som möjligt för att alltid kunna ha den i väskan.

Dan Stenqvist sa...

Jens, var och tittade på FS-10:an precis. Verkar lovande.

Jens sa...

vet inte om den är rätt men den verkar ha fått någorlunda betyg, tänkte det kunde vara lite känsligt med h-disk och allt vad det innebär, kolla in Smartson.se, de har vettig info för den som inte orkar lusläsa alla tester :-)

Dan Stenqvist sa...

Grymt.
Som det känns nu är jag mest sugen på FS-10:an.

Anonym sa...

Hårddisk kameror suger! "Lätt att överföra o dela filer" ren bullshit! LOG, Batch capture är den ända pålitliga vägen. Därför B som i Band - fråga alla pro´s ni får samma svar - B som i Band - fråga alla amateurs som försökt redigera sitt material ifrån hårddisk-kameror ni får samma svar - B som i Band
Frida bjuder ut sin fina Canon MVX 40 special price team solde 2000:-

hälsn. Ola "mediepedagogen" (eriks lile broder)

Dan Stenqvist sa...

Halloj Ola! Om man kör med band, då får man överföra i realtid?

Dan Stenqvist sa...

Mickingång? Jag är besatt av det. Jag vill intervjua Erik om hur fin han är i timtals med mick i en chesterfieldsoffa och lägga ut oredigerat. Måste ha mickingång.

Anonym sa...

Har redan gjort lite research på ämnet tycker det här grejer som borde funka...

http://www.sportscam.se/

/lance