måndag 3 november 2008

Löpning


Inte sedan jag gick i mål på maraton 2006 i Stockholm på tiden 4:00 har jag haft på mig löparpjucksen. Idag åkte de på. Kändes sjukt bra. Jag sprang och njöt av mitt eget löpsteg som enligt mig själv är i klass med Hailes.

13 kommentarer:

Snarkus sa...

Aesch, springer goer man till bussen!

Krantz sa...

Jag tror Gebrselassie har checkat ditt steg på DVD. Frågan är om ditt rundtramp är i klass med Igor González de Galdeanos?

Dan Stenqvist sa...

Svar nej.

Dan Stenqvist sa...

Snarkus, helt rätt. Jag lägger upp pjucksen på vinden igen.

johan sa...

Nej, Dan! Behåll dem nere. En varierad träning, med flera träningsformer, under grundträningsperioden är aldrig fel! Du kommer vara mångsidigt tränad och fit-for-fight när det åter blir fullt fokus på cykelträningen, tidig vår. Oh yes!

Dan Stenqvist sa...

Johan, nu har jag varit uppe på vinden och hämtat pjucksen igen.

schmunk sa...

Ja, allsidig träning är bra. Man behöver stimulera musklerna på olika sätt. Du får ut mer utav kroppen i slutändan om du tränat allsidigt.

Katarina M-I sa...

Dan, formen på dina löpskor oroar mig en smula. Inte använda sedan 2006 säger du? Risken finns att de är slut som artister:)

Köp nya friska fräscha, och fortsätt kuta som komplement till cyklingen. Jag gör både ock, men sen har jag ju svårt att definiera mig, är jag cyklist eller är jag löpare?

/Katarina

Anonym sa...

De e bara att välja sida myggan!

Emma sa...

När får vi se dig på yogan Dan? Ett pass bikramyoga för hela ligan hade varit en spännande utmaning. Snacka om att svettas och träna mentalträning.

Katarina M-I sa...

Jag har försökt.
Men fick ständiga återfall i båda grenar och nu vägrar jag släppa någotdera. Numera får jag inga återfall utan jag hushållsknarkar cykel och löpning året om.

Anonym sa...

Jag älskar Team Solde! Ni är så charmigt sjuka i huvudet hela bunten! Speciellt Dan och Matti, ni känns extra fina.

Dan Stenqvist sa...

Tack anonym. Corleone har alltid sagt att jag är charmigt sjuk i huvudet.