söndag 15 november 2009

Veckans Bond med Delavega


När jag och Delavega åt tryffel så kom det fram att Delavega är en av Sveriges främsta Bondkännare. Med detta i bagaget så är det lika bra att låta Anders Bondkunskaper komma till nytta och härmed inviger vi en ny kategori på teambloggen som heter "Veckans Bond med Delavega". Helt krasst innebär det att Anders en gång i veckan kommer att göra ett inlägg som har med Bond att göra. På julafton kommer även Delavega utse "Årets Bond" som är en av de finaste titlar man kan få som medborgare. Väl mött Bondvänner!

3 kommentarer:

Erik A sa...

Det här måste vara en av bloggens höjdpunkter alla kategorier. Delavega kan Bond som ingen annan. Kan man nominera årets bond eller hur kommer det att funka? Det ryktas om att Delavega kommer att åka hem till Årets Bond på julafton ungefär som i postkodmiljonären, Grattis du är årets Bond! Otroligt spännade. Det finns risk för att Delavega får fira jul i Fristad för där bor mitt bidrag...

Snarkus sa...

"Årets Bond" utan e på slutet Erik...

Delavega sa...

Tyvärr Erik, det blir inga nomineringar till Årets Bond. När dagen är inne kommer utvald person få all uppmärksamhet i helt eget majestät.