söndag 20 april 2008

Fortsättning

Ursäkta mitt fumliga lillfinger som råkade träffa "publicera inlägg".
Fortsättning:

träningslägret i Borås. Där tror jag att vi kommer kunna svetsa samman oss till en oslagbar enhet.
Erik provkörde den tuffa sträckningen igår och han låter framföra att den är fantastisk.
Vi har ju inte lagt vårt läger i Sveriges direkt solsäkraste paradis men vi får ändå hoppas på att vädergudarna är med oss.

Over and out.

6 kommentarer:

Johan C sa...

Jag tror att det var glassplitter?! Riktigt bra tur pojkar och kajsa. Vi hade en snittfart 28.45 km/h på nio mil. Inte så tokigt.

Anonym sa...

Vi (Jojje och jag) är riktigt avundsjuka!! Perfekt väder verkar det ha varit och kul att ni blev så många. Vi hoppas på en lika nice tur söndagen den 11 maj för då tänkte vi haka på igen!

Jesper sa...

Fin tur, helt enig. Aldos fika var hela turen värd - så är det bara ett plus att det också blev training och pedagogisk paus!

Johan C sa...

Ni är saknade på vägarna sarah och johan. Det går snabbt till 11 maj!

Matti sa...

Glassplitter?!?
Det är föjderna från din o eriks sladdtävling när ni skulle impa på töserna(kulturtanterna) på Siesta för två veckor sen. Erik säger att han vann...

Anonym sa...

Ja, då får jag väl redogöra för helgens cykelsemester som slutade på ca. 17 mil (!)
Efter förra söndagens nederlag med knäck i Veberöd, kände jag att jag bör ta mitt ansvar som supportcyklare, och inte vara den som behöver hämtas upp på rulle hela tiden ;-) Hårdträning med andra ord. Men det kan ju göras med finess!
Hence: Cykelsemester. De som inte skulle cykla på lördan gjorde klokt i att inte gå vidare på Fredagkvällen, så dock inte jag, utan rumlade hem vid fyra-tiden. Nåväl; på Lördag eftermiddag gav jag mig ut och rullade de 5 milen upp till Billeberga. En vacker tur, samma väg som vi körde för några söndagar sedan, men istället för golfklubb vid Järavallen fortsatte jag rakt upp genom naturreservatet och anlände inte alltför ansträngd till Restaurang/Pensionat "Farbror Elofs skafferi" i Billeberga. Ett fantastiskt ställe! Kan rekommenderas till vem som helst som vill åka på cykelsemester en Lördagseftermiddag.
Efter lite lättja med en öl och en bok i trädgården blev det dags för middag, Bl.a. Vårens första gröna sparris med tryffelsås, spädlamm, ostar av olika kvalisorter, hemlagad glass och slutlingen fantastiska Madeleinekakor till kaffet.
Söndag morgon var det, efter en god pensionatsfrukost, så dags för långturen Billeberga-Öved-Malmö (ca 12 mil). Vädret kunde, som ni vet, inte varit bättre. Turen kan ni se på: http://maps.google.se/maps/ms?ie=UTF8&hl=sv&msa=0&msid=107159623531221478583.00044b5dc52c5323b0c69&ll=55.715508,13.197327&spn=0.445582,1.109619&z=10
Lunchen intogs i Löderups Thaimats-vagn, och turen gick vidare till Toves fina sommarställe på kullarna ovanför Öveds kloster, där Tove och barnen bjöd på kaffe och kaka. Turen hem genom Veberöd och över romelåsen kändes bekant på nåt sätt...
MÅNGA timmar senare: Åter i mitt älskade Malmö. Ingen snitthastighet på 28km/h precis, men dock en hel del extra mil i benen. Och en underbar helg!
Ser fram emot nästa gruppkörning!