onsdag 20 februari 2008

Onsdagsrullning



Det blev samling som vanligt vid rondellen. Coach, jag och JohanC plus gästryttare Micke dök upp på utsatt tid. Vi rullade 27 km med ett snitt på 26,4km/h. Min cykeldator är lite långsammare än Johans så han får komplettera med sina siffror i kommentarerna. Frisk och klar vind som yrde runt snoret lagom i ansiktet. För egen del måste jag jobba på att täppa igen luckor och "stay at the wheel".

8 kommentarer:

Johan C sa...

Min cykeldator visade 27.11 km/h i snitt, men jag har saltat min lite för att sprida lite optimism!

Dan Stenqvist sa...

Tänk om din cykeldator blir mitt största hot. Jag gillar den inte. Vad står din tripp på på dagens tur? Jag börjar bli paranoid.

Johan C sa...

27.03 km. Blir det nån fördröjning med sladd. Jag har ju trådlöst!!

Dan Stenqvist sa...

Du tar knäcken på mig. Frågan jag ändå ställer mig är hur pålitliga det trådlösa systemet är? Det har gått prestige i det här.

Johan C sa...

Verken du eller jag är experter på området får vi helt enkelt ställa en öppen fråga till alla cykelexperter där ute. Är det någon skillnad på trådlöst eller sladd? Fördel nackdel?

Dan Stenqvist sa...

Du ställer frågan på sin spets. Underbart. En tanke jag inte ens vill tänka på är hur mycker din trådlösa enhet väger jämfört med min lilla pinne till mätare...

Anonym sa...

Jag måste jobba mer på att inte spurta sönder er... :D

/M

coach sa...

kan det vara något annat team som är inne och hackar i johans dator? Den svarta skåpbilen som körde bakom oss igår verkade konstig...