onsdag 27 februari 2008

Media media media


Nu var det dags igen. Mer media! En tidning ska pryda sin söndagsbilaga med kvalitetsreportage. De vill ta lite bilder och intervjua oss innan turen på söndag. Hoppas ingen har något dop, bröllop eller 2 års kalas då. Ni i teamet kan väl skriva ett ja om ni kan och ett nej om ni inte kan, så kan vi räkna in fåren. Erik det vore bra om du kan komma, men vi kan ha dig på länk och köra in infälld bild! Funkar 12.00 vid rondellen?

7 kommentarer:

Dan Stenqvist sa...

Det är fantastiskt att få tillhöra ett av Sveriges mest "mediala team". Jag är på plats på söndag. Jag kommer som bekant hem på lördag och har drivor av plugg att göra på söndag. Kan hända att jag viker av innan resten av teamet på turen för att hinna hem och plugga. Men som sagt, jag är absolut på plats vid rondellen klockan 12 på söndag!

Blixten sa...

fy fan jävlar att jag kan.

Johan C sa...

En liten ändring. Foto innan rundan intervjun efter rundan. Dan du hinner hem och plugga emellan. Stabilt?

Dan Stenqvist sa...

Stabilt!

coach sa...

uppför er ordentligt på söndag pojkar!

Johan C sa...

är inte du med coach? inte ens på fotograferingen?
Vem ska styra turen? Mycket frågetecken!

Dan Stenqvist sa...

Skit skit skit. Klockan 14 måste jag träffa mina gruppmedlemmar i skolan. Det finns ingen återvändo. Jag kommer ju att komma med på bild, men förmodligen kommer övriga teamet få ta intervjun med Sara på egen hand. OM det blir några specifika frågor om mina cykelbyxor finns det ju telefon. Synes klockan 12 i vilket fall som helst.