söndag 13 december 2009

Lussecupen.

Vilken helg det blev. Lussecup på lördagen och distans på söndagen, så mkt har jag inte cyklat på två dagar sedan Mallis. Johan och Slagskeppet, eller Battleship som han nu kallas var ju som bekant uppe från Södern och fick smaka på skogsfolket. Battleship visade framfötterna och som jag förstår det håller storlagen ögonen på honom. Johan ligger lite efter med vinterträningen och fick allt bita lite i det för dagen raka styret. Johan hade för övrigt äran att få hojja på Hemans cykel, otroligt! Henke J från jönne var oxå på besök och som alltid stiger tempen minst 9 grader i klungan då hans fantastiska röst ljuder. Vidare så tackar jag Martin H ödmjukast som hade komponerat denna magiska dag, det blev ju inte direkt sämre av att han side-kickades av Ost-Bolaget. Nedan lite bilder, jag har ny telefon och är tyvärr tillbaka i att plåta på fel håll, jag ber om ursäkt för det och lovar bättring.

Battleship vinner en spurt med ena foten i backen, notera mållinjen av löv.

Fikastoppet var inte av denna värld, kaffe, bulle, saft, choklad och hurra hurra hurra

Dagens crew, Martin H tvåa från vänster. Ost-bolaget känner ju alla igen..



Andreas hade häftstiftat fast en fin tomteluva på hjälmen, skägget lös med sin frånvaro men vad gör det då Johan har skägg för ett helt kompani.

6 kommentarer:

Snarkus sa...

så himla fint!

Johan C sa...

Tusen tack. Det där gjorde ni riktigt bra.

Johan C sa...

Heman tack för lånet av ditt cykelskepp. Det var nästan radiostyrt på västgötaslätten.

Snarkus sa...

västgöta"slätten"

Henke sa...

Tack o kom snart tillbaks!

Anonym sa...

Joan Didion har skrivit en bok med titeln "Ett år av magiskt tänkande", en titel vilken direkt kan överföras på lördagens batalj - en dag av magiskt cyklande!
mvh/Henrik J