tisdag 1 september 2009

Veckans låt med Tractor Pullers

Jag är enormt hedrad över att ha fått i uppdrag av självaste Tractor Pullers att få utse inget mindre än Veckans Låt! Ja, vad mer kan jag säga - här är den!!

6 kommentarer:

schmunk sa...

Tack!

Jens sa...

hehe, fantastisk text, det märks att låtskrivaren lagt massor med energi bara på att få "till" det.

Snarkus sa...

äntligen ett budskap man kan ställa sig bakom!

Anonym sa...

Kära Downhill

Sedan den första gången vi träffades så har jag känt att vi har haft ett alldeles speciellt band till varandra. Jag har inte kunnat sätta fingret på vad det är men när jag gick in på bloggen idag så slog det mig som en slägga på Vätternrundan. Sabrina denna Italienska toppmusiker med sina glansdagar under 80-talet. På min pojkrummsvägg hängde en plansch av modell XL på henne bredvid en lite mindre på Bernard Hinault. Jag hade Boys Boys Boys på vinyl maxi-singel som jag och El Maco Tractor Puller körde på hög volym. Vinylen finns kvar på min vind än idag. Den dag när du och Danne Heatzeeker kommer förbi Fristad och hälsar på så kommer jag att klättra upp på vinden och blåsa av dammet av den, sen paratjar vi till soluppgången.

Mvh Greven

Fotnot: när Farmor kom och hälsade på så sa farsan till mig att plocka ned planschen. Jag förstod aldrig varför, måste ha varit någon kulturell orsak då Farmor levde sitt liv i Oslo.

Snarkus sa...

vilken tid gäller ikväll?

jb sa...

ojojoj kommer ihåg låten från tonårsdisko i Huskvarna på 80-talet. coolt att höra den igen. väcker mycket till liv;)