fredag 18 september 2009

Röda mattan var utrullad.


Banketten blev en värdig avslutning på en fantastisk säsong. Förra året var 20 pers som tryckte i oss en trött burgare på syltan Fejgans. Årets bankett var vi 46 pers med tillhörande mingel och fin mat. En utveckling som Team Solde gillar skarpt.
Det svingades rejält med öl och en och annan Fernet attackerades. Trevlig kväll där det byggdes broar utan cykelhjälmar. Den stora diskussionen var vem som skulle stå överst på prispallen nästa år. Det fanns många kandidater till den posten. Men kom ihåg att det viktigaste är inte att vinna utan att delta?!!?
Kul att så många dyk upp. Grattis till Spurt-Ola, Spurt-Helena och Spurt-Jenny ni var grymma i år.

5 kommentarer:

Johan C sa...

Fler Mingelbilder får gärna mailas till info@teamsolde.se.

Kajsa sa...

tack själva för en fantastisk säsong!

Anonym sa...

Tack!
Det har varit en härligt rolig resa från prolog till avslutande bankett! Det bästa med resan har varit att cykla tillsammans med så många sköna cykelsystrar och bröder. Jag tackar allra ödmjukast för ert fantastiska engagemang i Team Solde som gett så många så mycket. Mycket kärlek till er alla <3 vi ses nästa säsong.
/Spurt Helena :)

Ola C sa...

Bara att instämma i hyllningskören. Onsdagsspurten e grymt kul o ett bra tillfälle att 'träningstävla' o träffa nya cykelkompisar.

Tack för i år o tack för fina priser,.. gick hårt åt kexchokladen på dagens 5 mil mtb-tur i skogen...

Norell sa...

Jag och Schmunk ska rulla mot häckeberga imorgon.om någon mer är sugen så träffas vi kl 9 vid st.Knut