söndag 6 september 2009

Kramp & Kamrater

Den som har gott minne kommer kanske ihåg att damsektionen var iväg på ett litet weekend-läger i Småland i våras, och nu när cykelsäsongen har gått över på sin kanske sista fjärdedel för detta året så kan det kanske sitta bra med en liten tillbakablick i backspegeln.
Jag har nämligen ÄNTLIGEN hittat tidigare outgivet - alldeles underbart - material i form av ett litet filmklipp från detta läger som visar ett väldigt rörande ögonblick där Elina visar på sann välvilja och laganda när Caroline har fått dubbelsidig lårkramp. Det här är cykling!! Det går uppför & nerför, man råkar tappa vattenflaskan när man ska dricka, man får någon konstig sandbeläggning i ansiktet, kossorna tittar på en och det är hårt och tufft och kramp kan man få i både ben och fingrar. Men så är det också så jäkla fint när det går snabbt, vinden svalkar och vänner ställer upp med allt från punkteringslagning till första hjälpen vid kramp!

2 kommentarer:

Kajsa sa...

obetalbart! och nu när jag själv krampat i låren förstår jag den sjuka känslan, och smärtan, carro upplevde vid tillfället :-)

Emma sa...

Underbart tjejer! Vilken helg, vilken insats, vilket team! Ni är bäst! Vi tränade på det mesta. :)