lördag 5 september 2009

Ett baristafinger tack!



En del har undrat om jag har gått under jorden de senaste veckorna. Nejdå. Jag har däremot haft hektiskt på jobbet och varit tvungen att dra ner på bloggandet. Det är inte bra. När man jobbar mycket på Nesta får man baristafinger som ni ser ovan. Pekfingret är i dagsläget sjukt fnasigt och idag lördag fick jag ledig från klubbstugan av Jonas och ska smörja in fingret hela dagen medan jag har Chris hälsning på repeat. På onsdag är det sista gången för Onsdagsspurten. Vi håller på och planerar för någon form av bankett med prisutdelning. Förra året var på på Fagans men frågan är om det inte bli nåt annat ställe i år. Vi räknar med att det kommer mellan 200-300 onsdagsspurtscyklister och anhängare till denna stora fest. Vi återkommer med tid och plats för banketten. Någon som ni alla har förstått har teamet fått en ny medlem. Det här kan vara det bästa som hänt teamet sedan Ola hittade bilnycklarna i omklädningsrummet när vi skulle hem från Kungsbacka förra året. Clabbe Persson kommer att bli teamets huvudåkare säsongen 2010. Nu gäller det för oss att se till att Clabbe får ett ordenligt vinterträningsprogram upplagt samt att tomten kommer med nya pedaler och skor. Vi har en hel del grejer på gång inför året 2010. I pipelinen finns bland annat ett träningsläger på Mallis vecka 11, samt en ny Vätternsatsning där vi förmodligen kommer att försöka köra Sub9 alt. Sub10. Dags att smörja in fingret!

7 kommentarer:

jb sa...

grya på ditt finger.

Mina röster på veckans låt
1.Queen - Bicycle Race. http://www.youtube.com/watch?v=2CTPLUcQAjk
2.Top Gun - Highway to the Danger zone. http://www.youtube.com/watch?v=V8rZWw9HE7o&feature=related
3.Laura Branigan - Self Control. http://www.youtube.com/watch?v=uWx7zv24vCI&feature=related

Daniel sa...

Mallis! Jag är med...

schmunk sa...

Gott Dan! TPS vill redan i förväg passa på att tacka Team Solde för denna sässongen. Tack för att ni jobbat hårt med onsdagsspurten. Tack för lägret. Tack för alla fina rundor. Ni är bäst.

När det gäller Mallis så är jag fett sugen!

Mats sa...

Tack för en trevlig säsong! Mallis är redan bokat i kalendern.

jb sa...

gott kaffe. mallis är inte det farligt? spränger bilar och så. fast det gör dom i malmö också.
vecka 11. Fredag vecka 12 åker nog Ckringen till san giliano terme Berg-Tunnelvägen mellan Lucca och Pisa (Italien) http://www.lecapanne.it/eng/index.asp
kan varmt rekomenderas.
deras stanungsbakade brieost smälter i munnen mm.

Katarina M-I sa...

Ååååååh, cykelfest!

Man kanske ska spara den där "helkvällen om året" till detta tillfälle?

Delavega sa...

200-300 personer? Är inte det lite lågt räknat? Då räcker ju bara stolarna till dina kvinnliga fans.