onsdag 25 maj 2011

Torsdagsfröjda!

Sitter och blir inspirerad framför EuroSport och Girot, och vad passar då inte bättre än att gå in här och flagga inför denna veckas TORSDAGSFRÖJD! Klockan 18 ses vi i rondellen, Emma är taggad efter incidenten med sadelinställningen förra gången och jag är också taggad till tusen eftersom jag kommer vara på Kreta och ha kul med Bamseklubben de två nästkommande torsdagarna och därför måste ladda på cykelbatteriet nu innan.

Kan skvallra om att förra veckans lite längre Torsdagsfröjd var ett sant cykelnöje, ut bland vägarna runt Klagshamn och 4 mil senare så avslutades turen med glass i västra hamnen. En riktig fröjd! Hoppas på lika trevlig, om än lite kortare, tur i morgon! Vi ses i rondellen kl 18!
OBS! Vid regn äter vi glass hemma istället.


2 kommentarer:

Thomas Gervard sa...

Den där bilden skall jag printa ut i storformat och ha på väggen! Det som jag tycker om allra mest med cykling visas med ohöljd glädje, nämligen goda vänner och glass =)

Amelie Olofsson sa...

Word, Thomas! Attans trevligt sist, du har ett fint hjul att ligga bakom i motvinden! ;-) Och god glass och livsnjuteri, grejer det.