onsdag 25 maj 2011

After Bike


Siciliana, eller Möllans Bastard om man så vill, blev den lyckliga (?) krogen att ta emot oss för After Bike. Jag älskar cykelanekdoter.


5 kommentarer:

D. Zorn sa...

Där ser man vad jag missat. Vågade inte, efter diverse påhopp, visa mig i mitt hala ålaskinn och körde ett extra skrytvarv istället. Ett utmärkt, beprövat och nu mera etablerat koncept för att succesivt bryta ner TPs moral.

Mackan sa...

(Danillo, Ditt skrytvarv var neutraliserat innan ditt ålaskinn ens kommit runt! Jag kör ju både skrytuppvärmning och skrytnedvarvning till och från Klåggan. Snittade 38 hem.)

Dan, då har jag en passande anekdot från när jag Greven och giganten Hoffen (Han var 2m läng när han typ 12. år...) vann SM i lagtempo -88 i Laholm.

Det första som hände var att vid 1 km körda drog Greven loss hjulet och vi fick stanna och vänta på aset, (som vanligt på denna tiden, Greven var en late Bloomer) sedan när vi passerar ett lag med konkursfäjs en sisådär 1.5 mil in på banan bryter Greven tystnaden med att säga "Ursäkta oss grabbar men vi har lite bråttom!". It´s a classic!

/Il Macharonne
Pull em´ all
Ill macharonne

Mackan sa...

Laholm -88
http://1.bp.blogspot.com/_8Mtzk2v6PAA/S_Gpx6KSH1I/AAAAAAAAAB8/JzCLeUKwEgY/s1600/Skumpa2.JPG

Snarkus sa...

Facking wunderbar Maccharonne!

D. Zorn sa...

Fan vad härligt, "Ursäkta oss grabbar...",det var precis vad jag tyckte mig höra när ni dundrade förbi. Bra kört pullers, men Mackan, det där är inte skryt, det är bara provinsiellt. 38 i snitt borde väl iof gå som skryt.