lördag 23 januari 2010

Snyggt stajlat

Om ni inte visste det sedan tidigare så säljer jag möbler. Oftast har detta ingenting med cykel att göra men igår kom den nya broschyren för den nygamla Cell hyllan.
En fantastiskt fin liten väggfast hylla för exempel cd-skivor, pocket-böcker eller....eller cykeldelar!
Nog med bullshit från försäljnings-Jönsson och se istället hur fint de har exponerat denna hylla med cykeldelar. Tror att detta kommer bli stort inom foto/stylist-branschen 2010.


3 kommentarer:

Thomas Gervard sa...

Jag skulle direkt vilja bekräfta detta antagande, genom att peka på att redan i slutet av 2009 så hade cykeln gjort sitt insteg i inredningstidskriftsvärlden (usch, vilket ord). Som exempel tog jag första bästa "Residence" (8/2009) och blädrade igom den. Förutom hjulen till hyllan "Cell" (sida 26), så ser man på sida 45, i en annons för Siematic, en Cervelo titta fram bakom en hörna. Till detta kommer då några hemma-hos reportage där man faktiskt inte städat bort cyklarna innan fotografering.

Ännu mer blir det om man sen går över till de engelskaspråkiga magasinen, som dessutom är lite fräcka och föredrar att visa trackcyklar, eller små hemmabyggda fixies.

Johan C sa...

Vackert Anders, vackert! Blir det en sån i spons till teamet i år?

Delavega sa...

Ska se vad jag kan göra...