onsdag 30 juni 2010

Sprint var det här!


Jag hade inte kunnat drömma om att sprinten skulle bli så här rolig! Det blev en kväll på gamla IKEA-parkeringen där igångdrag och snabba heat stod i fokus. Spurt-Ola tog hem segern. Den största bedriften stod Blixten för som lyckades pyssla ihop en alldeles förträfflig lottning på stående fot. Imponerande.

8 kommentarer:

johan sa...

Gött Ola! Bra att du håller fanan högt, när sportchefen sitter hemma och surar över att han inte kan sätta sig på racern och förvalta den goda form som infann sig senast för lite drygt tre veckor sedan.

Ny uppföljningsröntgen imorgon, som kommer visa att läkningen av frakturen går lite, lite snabbare än normalt...

Keep it up, Solde-boys!

Matti sa...

Lätt årets klipp!!
Sicken koll karln har. Det var inte förrän jag stod på startlinje i finalheatet som jag förstod hur det hela hängde ihop med A-B-C-D-E-F och G-final...genialiskt. Förstår inte bara hur jag hamnade i F-finalen...
Tack för en go kväll !!

Lindström sa...

Fantastiskt !!!!

Ni verkar fått till en helt otroligt grym tillställning, ledsen att vi "skeppade" upp hela TP Skåne till PRO Tour på dagens RRC etapp eller är det så att ni känner er lättade för just det samma ??
Johan/Blixten skicka gärna över underlaget från era a.b.c.d... finaler, det känns som det skulle funka att använda detta även på en PRO tour etapp framöver.

Lindström

Ola C sa...

En onsdagkväll på ikea kan ju faktiskt vara riktigt kul:-) sjukt bra fixat Solde. Blixtens patenterade schema var en succé, väldigt bra med många race för alla åkare.

Anonym sa...

Det kändes säkrare att lek-Tävla på en parkerings plats då det inte var några bilar man mötte. och så var det ju mer plats, inte så många som chansa för att komma för bi med allt vad det innebär att chansa. det är väl på lek ? hade varit bra med en lektion i hur man håller linje. man korsar inte den andres linje genom kurvan. alltså man är på samma sida man gick in i kurva som när man kommer ut ur den i en tänkt bana, typ som i formel 1 . Man trycker inte ut folk från vägen och tror att det är den andre som gör fel.. Jag fick panik bromsa ett antal gånger..... för att undvika vurpa. annars ett trevligt alternativ. // jb.

Dan Stenqvist sa...

Calrström måste lära sig att hålla i sadeln i starten också så att man inte lutar så mycket.

Snarkus sa...

han orkar inte hålla hela din vikt uppe dan! tänk på hans svaga stackars cafébiträdsarmar!

Anonym sa...

äsch, proffsen är inte heller så bra på att hålla linjer. först hjul vinner