Kvällens scenario: Jag och Downhill hade tänkt att festa till det och bestämde oss för att göra pannkakor med vårt nya pannkaksjärn som Down köpte in på Ullared för ett par veckor sedan. Frid och fröjd.
Väl hemma så gör vi pannkakor efter detta recept. Första laggen ingen problem (vi körde på 6:ans värme).
Andra laggen, ärligt talat, vad f-n händer? Anna Axelsson, input tack!
tisdag 20 april 2010
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
6 kommentarer:
En fråga: Fick du betalt Amelie?
Jag har ett recept som alltid funkat och jag har det i skallen:
6 dl mjölk
2 ägg
3 dl vetemjöl
en nypa salt
Först äggen, sen 3dl av mjölken, sen mjölet och saltet, vispa satan, resten av mjölken, vispa litta, låt stå en stund, grädda.
jag har gjort amerikanska pannkakor två gånger idag
Tappade ni smöret i pannan inför andra pannkaksgräddningen, eller?
Tydligt, mycket tydligt, att det handlar om för mycket fett i pannan... ;)
Bra där Johan!
Jag skrattar så jag gråter!,
vad händer där i stekpannan?!?
Ja det måste vara vara för mycket smör och för hög värme och för lite ägg helt enkelt....
Ja det får nog bli ett inlägg på
pannkakor nästa gång:-)!
Skicka en kommentar