tisdag 27 april 2010

Jens "The Bomber" Brine




Att Jens Brine kommer bli 2010 års hetaste cyklist är det ingen som tvivlar på. Vi som känner Bomber vet att det inte lämnas mycket åt slumpen i dagsläget. Första gången jag cyklade landsvägshoj med Jens, vilket var den 14 oktober 2008, så såg Jens inte lika snabb ut som idag. Jag glömmer heller aldrig vad han sa: "Jag kommer aldrig att cykla i tajts". The rest is history....Go go go Jens!

7 kommentarer:

Katarina M-I sa...

Bilderna för tankarna till "Transformers"

schmunk sa...

^^

Johan C sa...

Mango!

Anonym sa...

Måste bara säga "wow" Jens vilket Lyft du gjort det senaste året. Du måste prova tempo. Vilket slät drag du har! Bara maler på i 320Watt sedan ökar du ? vad ? Ja just det du kallas ju "bomber jens" Ja det var grymt bra kört igår.Hann du hem innan regnet?

Mvh
Tårögd jb.

Anonym sa...

På tal om tights så går rykte nu att bomber alltid går i tights! Visserligen beror det till en del att han typ tränar 8timmar om dagen(var jobbar du med egentligen? Just det i kaffebranschen, man har hört vilka grymma marginaler det är i den branschen så det förklarar ju hur du kan jobba så lite och träna så mycket). Men även under jeansen har skymtats ett par Assos tights enligt rykte. Tydligen så har det också införskaffasts en helkropps tempodräkt som enl. rykte ska används till pajamas. Man skulle kunna säga att bomber numera är ett med tightsen.

Anonym sa...

Han sågs enligt rykten på stan i ett par nyinskaffade tajts från Mavic eller var det kanske ett par Assos...uppgiften är inte verifierad än men man vet aldrig...Ny gaffel hade han iaf...

Jens sa...

Haha, Ja du JB, jag hann hem innan regnet drog in och vad gäller tightsen och pyjamas så, vem vet;-).......

Gaffel på väg från södra delar av Europa, ordningen är snart återställd efter Måndagens plåtknycklar fadäs.

"It's not a helmet it's a fruit", jag saknar den faktiskt lite, den klär numera en tvåfaldig svensk kaffemästare, en synnerligen ärofylld uppgift.