måndag 18 juli 2011

Beware in Vellinge

I dag var det vår (o)tur. För någon vecka sedan krockade årets olycksfågel Thomas Gervard med en ouppmärksam bilist i Vellinge efter en Aldofika. I dag var det Jennicas tur att skulptera bilplåt. Dagen började med en tidig motvindstur ner till Aldo och en god macka med kaffe så klart. Sedan var det dags att skörda förmiddagens hårda arbete med vind i segel. Strax innan Vellinge gör Jennica en stöt och drar ifrån Daniel och Daniel i över 40 knyck. Plötsligt rullar en vit skåpbil ut från vänster, lakrisrem på tio meter och dunk, tvärstopp! Otroligt vilken stötabsorberandeförmåga en människokropp verkar ha. Jennica tog stöten med kind och hjälm, mycket snyggt och skickligt manövrerat.
Efter lite uppgiftslämnande hit och dit, riktande av styre, reglage m.m. rullade vi aningen lugnare hem med skrapsår, blåmärken och knäckt hjälm. Så typiskt att alla olyckor jag varit delaktig i eller bevittnat skett på cykelbanor.


Tio härliga mil med fika, bilkrock och punka.



2 kommentarer:

Dan Stenqvist sa...

Nämen usch och fy!! Jennica, tur att du är så mjuk och smidig och klarade dig under omständigheterna väl!

Amelie Olofsson sa...

Nä men jäklar... Hoppas du har hämtat dig någotsånär efter olyckan, fy tusan vad läskigt. Men vad snygga ni är trots det som hänt. Finaste fotot ever ju.