fredag 24 juli 2009

Rapport från Touren


Vilket jippo, vilken tävling, Le Tour! Vi inser inte riktigt hur cykelsporten är nere på kontinenten. Det var hur mycket folk som helst som stod och hejade fram cyklisterna på tempoetappen i Annecy. Det var så galet att man knappt fattar faktiskt. Alla var ju där på något vis. Värst av allt var ju såklart cirkus Lance, ja jag säger då det. Man visste inte om det var madonna, påven, Ove Nilsson eller Tiger W som anlände, men det var Lance. Livvakter och hundra hundra - tals fotografer, journalister och fans - galet var ordet. Att mannen orkar fokusera på cykeln är för mig en gåta. När jag, Emma och Erik stod och studerade Saxobank som satt på trainers kom självaste Robban Bengtsson och knackade på vår axel. Vilken överraskning, där stod han med sin stödkrage och log. Robban är på väg tillbaka och hade cyklat sista klättringen på 17:e etappen dagen innan, underbart Robban! Touren var ett minne för livet och mer rapport och bilder kommer då jag är åter hemma och kan koppla på storkameran till datorn. 
På bilden ser ni bröderna Schleck värma samtidigt som Gustaf L sitter i stolen och tar igen sig, underbart krigat Gurra Grus.

5 kommentarer:

Dan Stenqvist sa...

Ohhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!

Krantz sa...

Ahhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!

Jens sa...

Ihhhhhhhhhhhh!!!!!

Anonym sa...

Drygt 800,000 människor kantade den knappt 41 km långa banan. Vad menar egentligen svensk media när de gång efter gång basunerar ut att cykelporten är död???

/Cristiano Trampaletto

Magnus J sa...

Jaja, vad är väl skuggan av markisen på Saxobankbussen i Annecy mot skuggan av 3:ans buss vid Kronprinsen?

Ibland är det ju inte utan att man önskar att man va nån helt annanstans! :)