onsdag 15 juni 2011

Lagtempo

Norellen var urstark idag och tog hem linjeloppet! Imponerande kört Johan och stort grattis. Jag och Carlström körde riktigt riktigt riktigt bra i ett halvt varv innan vi kom fram till att det nog var bäst att släppa fram ungtupparna och låt de glänsa. Zorn och Coach körde starkt för Solde och visar att vi är med och sloss om guldet. Resultat kommer senare när Ann-Catrin har räknat färdigt på kansliet. Bra kört idag av samtliga!

8 kommentarer:

Snarkus sa...

FULL madderfakking PULL!

D. Zorn sa...

Underbart underbart underbart. Jag är så lycklig. Cykelåkning i sin finaste kostym. Bra driv hela loppet. Så jävla kul, och ingen verkade märka min kramp på sista varvet. Coach, det var ett nöje att köra vid din sida!

Dan Stenqvist sa...

Zorn, jag hittade en an världens snyggaste cykeltillbehör precis som du ska ha runt vättern. Jag laddar den full med kiwis och tar med den....kanske när vi ses nästa gång!

Patrik Johansson sa...

Jag hittade en pump av märket BETO i den sista högersvängen. Jobbar nästa onsdag men kan ta med den veckan efter om det är någon som saknar den.

Oskar sa...

Var bland det "FETASTE" loppet jag kört. Innehöll allt, galet många attacker, tappade pumpar o cykeldatorer, ola kör ut i åkern, taktiska sevärdheter såsom när pullers är loss med 3man men med ola i ryggen o besämmer sig för att det inte är ett bra läge:) eller att schmunken tror det är ett varv kvar när det inte är det.

Mackan sa...

Full Pull, vart det. Taktikpsykos i Pullers sista km, en spontan Botanikkurs i det gröna med Ola, von Schmunk som ständigt har Svarte Petter och Henke som hängde av sig själv.
Så jefla gött.
Il Macharonne

Jenny sa...

Men...Johan ser ju...typ...ansträngd ut!!!! Mycket ska man tydligen se innan ögonen trillar ur!

Ola C sa...

Ja Pullers taktik sista 2km var lite överrumplande. Nu gick det ju bra till slut ändå...eller hur man nu ser det. Grymt roligt lopp o bra jobbat allihop och grattis till Flanellen som körde starkt. Nästa gång ska jag hålla mig på vägen.