tisdag 2 februari 2010

Vrida ur trasan

Greven har lärt oss begreppet; vrida ur trasan. Jag fick den stora äran att med egna ögon bevittna en riktig urvridning av trasan på sista etappen av tour de ski i år. Kowalczyk har gått i Grevens skola, det ska gudarna veta? Greven; -Vilket år var det som Kowalczyk bodde i Fristad?

2 kommentarer:

Ola C sa...

Känns som det gått lite inflation i skidåkare som ska slänga sig på marken en meter efter mållinjen (även om hon verkligen såg ut att inte orka en meter till). Tror det var Dählie som startade trenden. Tyckte "Wassberghänget" över stavarna var aningen stiligare.

Anonym sa...

Erik; Kowalczyk jobbade på OKQ8 2003-2004. Ang trasor;under första halvan av min karriär så slängde jag mig på marken för att visa min tränare etc att jag minsann hade tagit ut mig totalt. Under den andra halvan så försökte jag så kontrollerat som möjligt att värdigt sätta mig på övreramröret och fokusera blicken medan kroppen förtvivlat återställde syrebalansen. Ironin i det hela är att jag under första halvan inte visste hur man vred ur trasor och att jag i den andra till slut vred sönder trasan :-) Full Pull från Greven