fredag 12 februari 2010

Onsdagsspurten plus cykling

Som alla förstår kan man bara extrahera espresso i sånt här väder och äta varma cornetto. Många frågar dock när Onsdagsspurten ska dra igång och när vi ska börja cykla. Internt så har vi inte pratat någonting om när spurterna drar igång men jag har höftat till att de drar igång i maj på onsdagarna från ca 19 eller 1930. Söndagscyklingen kommer igång så fort det känns vettigt att cykla ute. Sträckningen för spurterna är inte lagda men vår förhoppning är att göra säkrare och roligare (läs längre) spurter till denna säsong. Snackat har även gått att bara de som tar poäng ska komma upp resultattavlan vilket gör det mycket smidigare att administera samt att det inte blir så segt efter spurterna när vi ska registrera ALLA som varit med. Vi återkommer när vi vet mer. Annars är det bara att hålla utkik på bloggen efter aktuella turer. Som alltid kommer ALLA vara välkomna att cykla med Team Solde plus vänner. En blandning mellan killar och tjejer, långsamma och snabba, snygga och ännu snyggare cyklister har alltid blivit de trevligaste turerna. Väl mött 2010!

2 kommentarer:

Sarah sa...

Ser fram emot våren nåt så tokmycket! Och det finns de som inte låter benen vara stilla bara för att snön ligger vitbrun på marken. Så sätt igång nu hela högen! Det finns oändligt mycket träningsutrymme inomhus!

schmunk sa...

Detta ser man fram emot! Men jag hoppas på starttid 18 eller 18.30. Nått annat man hoppas på är breda vägar och individuellt tempolopp. Typ Milen med vändpunkt.