tisdag 2 februari 2010

Skicamp-10


Johan "Mogren" Norell bjöd på träningsläger på hemmaplan uppe i Dalarna. Coach, Matti och Kalle (med de snygga benen) ska åka Wasaloppet i mars och behövde snötid. För oss skåningar är snö lika exotiskt som sol i Borås. Vi bodde på Plaza Norell vid Tandådalen. Vi tackar P-A med familj för gästfriheten.
I och med att Matti "Atomic" blev 3 timmar sen vid avgången från Malmö så skötte han all markservice under helgen. Frukost på sängen, nytvättade kläder efter varje tur och en fin-öl i handen efter varje dags slit. Vi andra kände oss som fullblodsproffs.
Det blev inte sämre av att Norellen bjöd på fantastiska turer i det vackra vinterlandskapet. Vi malde både mil med innehållande teknikträning samt en bergstur upp till en fjällstuga.
Matti bjöd publiken en tidig söndagsmorgon med att bära Hellners Tour de Ski nummerlapp (med autograf!) som han fått i något skumt packet på en macka utanför Göteborg på resan upp till Sälen.
Tack för en trevlig långhelg. Tror grabbarna är redo att ge sig in i kampen mellan Sälen och Mora nu!

Inspirationen för helgen. Team Solde älskar Thomas Wassberg.

4 kommentarer:

schmunk sa...

Matti har ju för jäsingen landslagsdräkt o hela köret på sig. Han ser mycket proffsig ut får jag säga!

Men exotiskt med snö har det inte vatt i år i alla fall. Just vid detta nu skulle ni nog kunna köra med skidorna på samtliga gator i city! Jag förstår den inte, denna vita ondska som har drabbat oss!

Kul att se Norellen på G inför TPS dominans på Onsdagsspurten 2010!

Anonym sa...

Ni måste lära er att göra "gundefräs" också om ni inte redan behärskar den konsten! Först då kan ni på allvar ge er in i kampen... Lycka till!

Systeryster

Clabo sa...

Wassberg var en av de sista idrottsutövarna på elitnivå som också samtidigt visade en mänsklig sida. Dessa människor saknar man idag. De har fått stryka på foten för mediatränade varumärken.

schmunk sa...

Jag har svårt att hålla med dig där Clabbe. Vad menar du med en mänsklig sida?