onsdag 27 april 2011

Onsdagsspurten 2011 - Kryssat och klart



Då så. Nu är det kryssat och klart. Tändningen är så pass total att jag fick till perfekta kryss med burken rätt igenom hela rundan. Gervarden, Forellen, Carlström och jag fick ett smörpass i benen samtidigt som vi gick igenom spurterna. För er som körde förra säsongen kan vi meddela att det är i princip exakt likadana spurter som 2010. Det är bra. Skapar lugn i klungan och de som har varit med förut kan informera nya åkare smidigt och behändigt.
Tiden kommer att bli onsdagar 19:00 med samling vid Blomsterkiosken. För de som kör från start kommer en klunga gå från St Knuts torg ca 18:40.
Vi börjar nästa onsdag med en likadan prolog som vi gjorde förra året. Vi rullar igenom spurterna och snickesnackar och sedan vid spurt nr 6 kommer vi att köra enmannarace där den bästa tiden kör i ledartröja följande vecka.
Som alltid är ALLA välkomna att vara med och köra. Ingen blir avhängd och det är ok att köra med Campa. Damerna kör som vanligt i en klunga för sig efter herrarna. Vill man bra vara med och rulla runt och njuta av stämningen är detta ett utmärkt tillfälle att få ca 3,5 mil i benen.
Väl mött på onsdag hörrni!

6 kommentarer:

D. Zorn sa...

Bra jobbat Dan och gänget! Ledsen att jag inte kunde vara med ikväll men med sådana kryss ser ni inte ut att ha varit i behov av ännu en konstnär. Bra att Carlström också tar sin träning på allvar och formtoppar inför premiären.

Martin Gustafsson sa...

Det är en optisk illusion som är tänkt att förvirra Team UC ;)

johan sa...

Vi blev mäkta förvirrade av "krysset" vid 6:e spurten igår, men oj vad snabbt det gick - trots den hårda vinden.

Anonym sa...

Har ni en karta över rundan? Eller kan någon vänlig själ kort beskriva den?

Dan Stenqvist sa...

Tyvärr ingen karta än, men den kommer nog inom kort!

Signe sa...

Hängde i kolonistugan i helgen (den ligger som pistillen i blomman i mitten av er runda) och cyklade då en morgontur med unge bak i barnsadel och kraftig motvind i fejset. Såg era nya spurtmarkeringar, fick lite bonusork och rastade min treväxlade Crescent i säkert 7 km/h. Slå det! ;-)