tisdag 25 maj 2010

Vanlig hederlig spurtetapp.

Imorgon ska det spurtas. Det är en den första vanliga etappen som står på programmet. Vi ses på st:knutstorg 19.10 eller blomsterkiosken 19.30.
Jag är lite pirrig,
Ses.

6 kommentarer:

Dan Stenqvist sa...

Pirrig jag med Johan! Vi synes ikväll!

Clabo sa...

Pirrig.....

derfirk sa...

Hej! Vad sägs om att cykla en bit innan spurten dras upp? :)

Välkommen till Sundsvall Classics, Sveriges kanske roligaste motionslopp på cykel.
Välj 73, 104 eller 187 km. Motionsloppet är till för alla och Du väljer själv Din sträcka efter just Dina förutsättningar. Gammal som ung, motionär som elit - Alla är välkomna.

Sundsvall Classics tar Dig med på en fantastisk resa genom den unika terrängen vårt landskap har att erbjuda. Loppet blir ett folkligt arrangemang med målgång mitt i Sundsvalls Gatufest. På plats i målområdet finns leverantörer, cykelbutiker och specialister. Naturligtvis kommer Du att hitta mat (ingår i startavgiften), underhållning liksom alla andra spännande och roliga aktiviteter Gatufesten har att erbjuda. Vi kör den 10 juli."

Titta in på hemsidan www.sundsvallclassics.com som vi uppdtarerar med mer info eftersom.

MVH Fredrik Olsson Sundsvall Classics

Mackan sa...

Full Pull!
El Maco

Blixten sa...

Är det någon som har en vevarmsavdragare att låna ut?
Orkar Ni kan Ni ta med den. Öl utlovas.

J

Anonym sa...

är det en till campa eller shimano eller hur är det nu igen passar kanske till båda. skall du även låna till vevlagret där är det olika vet jag.?

tips ;-) som medlem i ckringen får man kom ner till verkstaden och meka. styrke träna mm. efteråt får man om man vill ta en dusch och bastu. sedan slappa i hörnsofforna diskutera dagens träning mm.

lite sent för mig att ta mig till klubben.

kanske det löser sig ikväll.vi ser.

Mvh jb