söndag 16 maj 2010

THE BATTLESHIPs första seger.

The Battleship får en kram av sin agent och manager Martin H.


Det kan bara förklaras som en saga. Enligt vad Solde vet så skolkade han från alla gympalektioner under hela sin uppväxt. I mogen ålder fann han glädjen på fixed. Valde att raka benen, skaffa växlar och hänga med till Jönköping på läger. Väl där fick dåvarande Snarkus sitt intyg på att han var en supertalang. Greven tog honom till sitt hjärta och såg talangen hos killen som bara cyklat några månader. Han fick namnet Slagskeppet på en pizzeria i Bankeryd samma helg av just Greven. Namnet Slagskeppet har sedan förberetts för hans internationella karriär och idag är det alltså The Battleship som gäller.
I december var The Battleship i Borås för första gången i sitt liv och körde lussecupen. Han insåg att detta var en bra plats att åka cykel på och en plats till skillnad från många andra platser där man umgås och cyklar med proffsen som med vem som helst. Åbom bjuder på köttfärssås innan man hinner säga hej, hur vackert är inte det? Med detta som bakgrund läser vi alla breaking news 2 dagar efter lussecupen då The Battleship uttrycker att han lämnar södern för en flytt till Borås. Enligt vissa kritiker ett konstigt beslut. Enligt mig ett underbart beslut. En kille som följer sin dröm; att cykla med dom bästa på fina vägar och ge cyklingen en rejäl chans. Idag kom första paybacken, bara 1 månad efter flytten. The Battleship ställde av alla och vann Kinnekulle. Team Solde lyfter på alla hattar som går att lyfta på och väntar med spänning på fortsättning av just denna cykelsaga. GO Battleship!

13 kommentarer:

Anonym sa...

http://tractorpullers.blogspot.com/

//Greven

johan sa...

Najs!

Johan C sa...

Underbart Snarkus!

Snarkus sa...

erik - du kommer få i uppdrag att skriva och regissera filmen om mitt liv! (johnny depp spelar mig för han e snygg)

schmunk sa...

Bra jubbat! Imponerande! Måste vatt en otroligt tuff bana om man kollar snittiderna. Battleship är en riktig bergsget!

Anonym sa...

helt sjukt starkt, det är inga dåliga åkare heller som du ställde av, otroligt. Respekt!

Anonym sa...

Jag kan intyga - det ÄR ett väldigt tufft lopp - men samtidigt så himla kul att jag valde att cykla 7 minuter längre än The great Battleship. /Petter E

espressobiker sa...

Galet stort! Mega grattis!

Ola C sa...

Bra Snarkus, grattis!

Daniel sa...

Han borde klippa sig...

Henke sa...

Att sopa hem Kinnekulleloppet sker inte på flax! Sveriges hårdaste bana. Stort Grattis Snarkus! Njut och jobba på.

Anonym sa...

denna skänker jag till dig snarkus ;-) byt ut vest virgina till borås ;-)

Mvh jb

Anonym sa...

oj länken här då http://www.youtube.com/watch?v=oN86d0CdgHQ&feature=related

mvh jb