onsdag 6 juni 2012

Mats










Idol-Mattias från Borås vet vi alla vem det är. Nu har vi fått en till idol, Idol-Mats. Idol-Mats kör med rakt styre och gick loss själv i utbrytning på den längsta spurten och var på vippen nära att ta hem guldet (Onsdagsspurten är en riktig tävling) på trean. Bronset är Mats och det är nog det mest imponerande någon cyklist någonsin presterat på Onsdagsspurten. Vem kör i veckans artislapp även nästa vecka? Idol-Mats så klart.
Annars blev det en mycket lugn och fin spurtdebut vilket var otroligt skönt. Vi synes på samma tid och samma plats nästa onsdag. Väl mött!

3 kommentarer:

Bringle sa...

Grymt imponerande av Mats! Hädanefter lär inte klungan ligga på latsidan när Mats drar iväg mot horisonten!

DW sa...

Häftigt med utbrytningsförsök, mer av det i framtiden tack. Kan man ana lite intern konkurrens hos tractorpullers måhända? Vem är kapten egentligen? Finns det någon hjälpryttare?

Anonym sa...

Den kemiska och känslomässiga cocktailen av adrenalin, panik, hopp och mjölksyra som pumpade runt i samma accelererande takt som som både den hungriga vargflocken och målmarkeringen närmade sig var en helt ny upplevelse för mig. Klart värd ett återbesök, frågan är om chansen någonsin kommer igen.. / Mats