onsdag 29 september 2010

Glembroläger

MTB-läger Romeleåsen
15:e-17:e Oktober

Fredag
Kom den tid som passar dig. Jag är på plats.
18.00 Cykeltur med lampor.
20.00 Kvällsfika.

Lördag
07.00 Uppstigning
07.30 Frukost
09.00 Cykeltur
10.00 Genarps IP uppdelning
12.00 Tävling
14.00 Middag
15.00 Föreläsning, träningslära
19.00 Kvällsmat, prisutdelning

Söndag
07.00 Uppstigning
07.30 Frukost
09.00 Cykeltur
10.00 Genarps IP uppdelning
12.00 Lunch i stugan.
13.00 Cykelutbildning.
15.00 Städning
16.00 Hemfärd



Det finns tillgång till Bastu och dusch. Tänk på att ta med inneskor, lakan, örngott, täcke och ficklampa.
Väl mött!
Robert Glembro

Kontakt: info@glembro.se . Kostnad hel helg inkl. alla måltider: 500 kr. Utan övernattning 300 kr.
Plats: Frisksportarnas stuga Bilarp/Dörröd/Romeleåsen. Anmälan är klar när betalning har kommit in på Skandiabanken 9150 202 7617 OBS! märk med ”namn och MTB”

tisdag 28 september 2010

Substitut för spurten.

På onsdag klockan halv fem blir det mtb i bokskogen. Möte utanför Skabersjöby på parkeringen vid Torupsvägen, till höger där skogen börjar. Förra veckan ledde Magnus Juhlin och Jenny träningen, med på turen var också Jens och nybörjarna Spurt-Henke och jag(Daniel). Mycket trevligt och alla kan vara med!

Väl mött.

måndag 27 september 2010

Vi lever!



Nejdå, vi har inte gått under jorden. Vi är inne i gruvan och rostar kaffe till julkorgarna. Team Solde pustar ut efter en framgångsrik säsong. Vi har inte glömt bort banketten. Den kommer när tiden är mogen. Vi saknar er på onsdagarna. Om ni känner att ni saknar oss så glid in på Solde Kaffebar (Regementssgatan 2) och drick en kaffe som vi själva rostat bönorna till.

torsdag 23 september 2010

Performance, that's the name of the game.

Så här på hösten när graderna sjunker och motivationen faller kan man behöva övertygas att det verkligen är landsvägscykling som trots allt är det enda rätta.



söndag 19 september 2010

Födelsedagsfest i Sthlm


Igår föddes Jennicas nya cykel, en Vitusram parad med 105 komponenter. Detta firades såklart med marängswiss och fest hos Ola och Frida i Stockholm.

fredag 17 september 2010

Ove är snygg och snabb!

Exakt så här såg det ut förra söndagen då Agent Ove blev bästa cyklist i hela Götaland. Han vann solo efter att ha kontrat på en attack från Edvin. Kontringen skedde inte direkt i sista kurvan utan med hela 5 mil kvar, med andra ord tog han en del vind. Starkt jobbat Ove och stort grattis.

torsdag 16 september 2010

Kaffemaskin till salu

Jens har en fin maskin till salu!

söndag 12 september 2010

Totalställningen efter säsongens slut!




Det har gått snabbt. 17 etapper är avklarade. Alexandra tar sin första titel på sitt rookie år. Starkt jobbat. Spurt-Ola tar sina andra raka seger. Team Urban Cycles tar storslam. Inte nog med att de vann den totala lagtävlingen så knep de de två första platserna i den individuella. Starkt jobbat. Det kommer stora intervjuer med segrarna inom kort.

lördag 11 september 2010

Bilder från UC-Johan

Kika här vilka fina bilder också!

fredag 10 september 2010

Peltongalleriet

Snart tycker jag Pelton ska anordna vernissage med alla fina bilder!

onsdag 8 september 2010

Utbrytning


Foto: Johan UC Jaxell

Jamen jisses. Vilken avslutning på Onsdagsspurten. Spurt-Henke går loss direkt och håller hela vägen. Det är både imponerande och nästan otäckt starkt jobbat på samma gång. Det var ju inte den lilla vinden idag direkt. Spurt-Ola på fin andraplats ca 15 sekunder efter och El Maco på en tredje plats. Stort grattis till Spurt-Henke till en enorm prestation och samtidigt ett enormt stort grattis till Spurt-Ola som tar hem guldet i år. Alexandra har kört urstarkt hela säsongen och tar hem prinsessklassen. Stort grattis till dig med Alexandra.
Dock blir det ju inte bara gratulationer här på bloggen. Det Onsdagsspurten är mest kända för är den årliga banketten där prisutdelningen och allmänna hyllningar ska pryda festkvällen. Tid och plats kommer att komma upp här på bloggen. Vi får se vad festkommittén har tänkt sig i år. Blir det Big Bowl eller Räkfrossa?

Stort tack till alla ni som har medverkat till att göra Onsdagsspurten till vad det är, en trevlig cykelonsdag!

tisdag 7 september 2010

Linjelopp blev det här.

Jaha, då var det spikat. Demokratin la sin röst för att vi ska köra linje lopp imorgon. Trevligt.
Reglerna är enkla. Alla startar samtidigt. 5 varv på samma runda som vi körde förra gången cirkus 1 mil. 3 första får poäng på varje varv förutom sista då de 5 första får poäng. Om man känner att man får nog efter 4 varv är det bara att insupa den skånska naturen vid målgången.
Är någon sugen att kommesarie? Thomas? Annars tar jag hand om det.
Ses imorgon kl 19 vid blomsterkiosken. Ta med er lampor till hemfärden!

måndag 6 september 2010

Resultat inför den sista etappen.


Avslutande etappen.

Nu på onsdag är det den sista etappen på Onsdagsspurten. Detta tänkte vi fira med att ni får välja alternativ aktivitet. De alternativen som finns är sprintstaffett, lagtempo eller linjelopp.
Detta börjar från och med detta nu fram till tisdagkväll. Skriv ert val bland kommentarerna.
Det alternativet som får flest röster vinner helt enkelt.
Ses på onsdag.

lördag 4 september 2010

Söndagsrullning.

imorgon söndag 10.00 utgår en fin och lugn grupp från Sankt Knuts Torg. Tanken är ca 3 timmar med ett litet fikastopp. det ska bli rackarns härligt sensommar väder så passa på att flexa vader innan det är dags för vintertights på heltid. Väl mött

onsdag 1 september 2010

Professorn

Team Solde lyfter på hatten.

Onsdagsspurt 1 sept


I filmen Overcoming skildras en episod i touren där Team CSC anklagades för att köra för Lance Armstrongs USPC stall, något som frankt förnekades av räven Riis. Så klart.
Under dagens onsdagsspurt kunde man höra misstankar yttras i klungan att Team Solde hjälpte fram Urban Cycles på fjärdespurten, att Team Solde resignerat inför den urgamla devisen "if you can´t beat them, join them".
Detta måste självklart förnekas från officiellt håll. Är det verkligen så underligt att ett spurtuppdrag med fyra Team Solde-ryttare kan leda till att Urban Cycles cyklister kan knipa förstaplatsen på en spurt? Och andraplatsen. Och tredjeplatsen. Och fjärdeplatsen. Ja, och femteplatsen...
Historiskt var det i alla fall, det har nog aldrig hänt tidigare att en liknande Grand Slam har kammats hem i onsdagsspurten.

Nästa vecka blir det specialare, men det vet vi inte än vad det blir. Detta kommer andra att bestämma. Mer om detta senare i veckan.

Poäng kommer att publiceras så fort kansliet knappat in alla siffror i sitt excelprogram på datamaskinen och jag tror att två vinnare finns att tillkännages.

/ Clabbe