onsdag 1 september 2010

Onsdagsspurt 1 sept


I filmen Overcoming skildras en episod i touren där Team CSC anklagades för att köra för Lance Armstrongs USPC stall, något som frankt förnekades av räven Riis. Så klart.
Under dagens onsdagsspurt kunde man höra misstankar yttras i klungan att Team Solde hjälpte fram Urban Cycles på fjärdespurten, att Team Solde resignerat inför den urgamla devisen "if you can´t beat them, join them".
Detta måste självklart förnekas från officiellt håll. Är det verkligen så underligt att ett spurtuppdrag med fyra Team Solde-ryttare kan leda till att Urban Cycles cyklister kan knipa förstaplatsen på en spurt? Och andraplatsen. Och tredjeplatsen. Och fjärdeplatsen. Ja, och femteplatsen...
Historiskt var det i alla fall, det har nog aldrig hänt tidigare att en liknande Grand Slam har kammats hem i onsdagsspurten.

Nästa vecka blir det specialare, men det vet vi inte än vad det blir. Detta kommer andra att bestämma. Mer om detta senare i veckan.

Poäng kommer att publiceras så fort kansliet knappat in alla siffror i sitt excelprogram på datamaskinen och jag tror att två vinnare finns att tillkännages.

/ Clabbe

2 kommentarer:

Snarkus sa...

http://www.youtube.com/watch?v=QGpW-88VioQ

Oskar sa...

1,2,3 är väl ingen konst :P men så hade dom bara 3 epo ryttare, vi har 5!