onsdag 8 september 2010

Utbrytning


Foto: Johan UC Jaxell

Jamen jisses. Vilken avslutning på Onsdagsspurten. Spurt-Henke går loss direkt och håller hela vägen. Det är både imponerande och nästan otäckt starkt jobbat på samma gång. Det var ju inte den lilla vinden idag direkt. Spurt-Ola på fin andraplats ca 15 sekunder efter och El Maco på en tredje plats. Stort grattis till Spurt-Henke till en enorm prestation och samtidigt ett enormt stort grattis till Spurt-Ola som tar hem guldet i år. Alexandra har kört urstarkt hela säsongen och tar hem prinsessklassen. Stort grattis till dig med Alexandra.
Dock blir det ju inte bara gratulationer här på bloggen. Det Onsdagsspurten är mest kända för är den årliga banketten där prisutdelningen och allmänna hyllningar ska pryda festkvällen. Tid och plats kommer att komma upp här på bloggen. Vi får se vad festkommittén har tänkt sig i år. Blir det Big Bowl eller Räkfrossa?

Stort tack till alla ni som har medverkat till att göra Onsdagsspurten till vad det är, en trevlig cykelonsdag!

5 kommentarer:

Snarkus sa...

jäklarns! bra kört spurthenke! ska du göra likadant i åstorp på söndag? vilka tävlingar vann TRACTOR PULLERS?

Oskar sa...

Det var grymt henke, trodde aldrig du skulle hålla HELA rundan:)
Ett stort tack till alla för detta året speciellt till solde gubbarna o alla som hjälpt till med tidtagningar o annat!

Aron sa...

Henke, var köper du din gröt? Av någon skum ryss på Värnhemstorget?

Henke sa...

Stort tack för de trevliga orden. De värmer som ett liniment på mina trötta ben. Även ett stort tack för alla komplimanger igår efter loppet det värmde också i kylan och mörkret.

Aron, jag äter inte gröt. Testade det en gång som liten och kräktes direkt. Sedan dess har jag undvikit den typ av föda.

Daniel sa...

Verkligen stort tack till Team Solde som 3 år i rad ställer och arrangerar spurtonsdagen. De har gjort min mage smalare och mina lår tjockare. Stor insats för cyklandet i Malmö. Tack!