torsdag 16 april 2015

Onsdagsspurten med vänner 2015 - Snart dags att raka sig!
Jasså ni, det börjar spritta litta i spirorna? Sugen att dra från spets på ettan redan, eller kanske du snarare känner för en stilla kvällstur längre bak i den trevliga klungan och se skådespelet framför dig?  Onsdagsspurten går nu in på sin 8:e säsong och det är en fröjd att se att cyklister och motionärer fortfarande dyker upp på onsdagarna.
Vad kommer att hända i år då? Allt kommer att rulla på som vanligt, dock med några nya roliga nyheter.

Vi kommer att ha en ny samlingsplats inne i stan och det är inte mindre än Zorns nyöppnade cykelkaffebar, Musette, som vi kommer att utgå ifrån. Tidigare år har vi som bekant rullat iväg från St Knuts torg 19:10 men i år glider vi iväg 18:40 från Musette. Finns utmärkta möjligheter att ta en enkel och skruva sönder sin egen hoj för att sedan få den lagad innan spurterna drar igång med andra ord. Vid Blomsterkiosken Videdal samlas vi då 19:10 istället för 19:30 som tidigare år.

Tanken är att första prologen ska hållas onsdagen den 20:e maj och sedan rullar vi på över sommaren med spurter och några specialare.

Går rykten på stan om att Team Solde kommer att gå i utbrytning på alla spurter, varje vecka. Vet inte om det kan stämma...

2 kommentarer:

Olle Claesson sa...

Ryktet säger ju även att Erik Abrahamsson kör i rosa/svart i år.. men det kanske bara är rykten..

Glays sa...

Hejsan,

JAg har fått tipsen att ni finns. Jag är nybörjare i cykelvärld (kan inte mer än det att cykla med vänner). Jag vill gärna testa om det är kul om man ta det lite mer på allvar..

Läser er inlagt men förstår inte exakt platsen och tiden..
Det står att ni träffas vid Musett kl 18:40 men sen står att vid blomsterkiosken Videdal 19:10.. vilken av de platser och tiden är som gäller..

:-)
Hör av er! & tack på förhand