tisdag 18 september 2012

Onsdagspurten Totalställning 2012


Glembro tog i sann TP-anda ledartröjan från sin lagkamrat och fullkomligt dominerade de sista spurterna. Luke hamnar strax utanför pallen men med skyhöga snittpoäng per starttillfälle. PistaOla klämde sig, tack vare sitt fixedförflutna, galanta kurvtagning i velodromen och känslan för gräs, förbi El Maco i resultatet. Därefter är det mycket jämt, Spurt-Ola drog det längsta strået då han skrapat ihop 82p på endast TRE tillfällen!
På samma poäng slutar Arvid, högst i resultatet av de tre i framgångssagan La Lepre Stanca, nästa år blir're pallen.

Damernas dominerades till en början av Tina, som efter banketten kan titulera sig Spurt-Tina. Dock har någon ersatt Tinas tävlingsdjävul i slutet av säsongen, och Alexandra såg sin chans. Riktigt bra upphämtning där Alexsandra, historiens första damartist dessutom! Amelie spurtade också in värdefulla poäng på slutet. Tyvärr för sent upptäckte hon möjligheten att kombinera barnpass och onsdagsspurtande. Men pallplats blev det!

Lagtävlingens siffror talar väl för sig själva. TP....ja, hatten av. Men också att LLS(180p) faktiskt slog KurbCaps(172p) och lägger sig efter UC som i sin tur ligger där de ska, efter Team Solde.


 Säsongen ser jag som en av de roligaste hittills, även om den kom igång i senaste laget. Den, för året, nya Artistlappen har fyllt en viktig funktion och det har hela tiden känts förbaskat trevligt, roligt, säkert och sportsligt.

För egen del sammanfattar jag året med att jag aldrig riktigt kom loss på trean. 



Tack och hej
Team Solde



3 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för ännu en härlig säsong med spurtande!
Alexandra

Anonym sa...

Inte för att det spelar någon roll för slutresultatet, men det ser ut som att Pista Malmö fått 45 poäng för lite i lagtävlingen.

/Pista Malmös kansli

Ola C sa...

Som vanligt grymt jobbat av Solde och kansliet...och ett stort grattis till Robban och Tina. Smart drag av Solde att dra in på lagtempotillfällena för att behålla sin 2a plats i lagtävlingen:-)