söndag 11 september 2011

Malmö Velo Classic - Roligt lopp!

En av mina favoritsysselsättningar är att sätta på mig Team Solde-uniformen. Speciellt när det vankas stora lopp som till exempel Malmö Velo Classic. 5 Solde-ryttare stod på startlinjen (Ninja-Jen, var höll du hus?) och alla fem presterade i sann Soldeanda med makalösa resultat. dZorn körde som ett proffs trots att han är konstnär. Blixten, som har cyklat ett pass sedan UV-SM-guldet 2010, manglade sönder stora delar av startfältet och visade på att han är livsfarlig för vem som helst. Jag och Carlström tuggade styrlinda, min smakade Snickers.
Den som överraskade mest i positiv mening och som visade att han blir att räkna med nästa år var Clabbe. Trots ett ömmande knä på genrepet så tände han till på sitt debutlopp och stänkte in 26:e platsen i sprintklassen.
Stort tack till Malmö Velo Classic för ett mycket trevligt lopp som är korrekt placerat geografiskt. Vi kommer att stå på startlinjen nästa år och tampas om guldet.
By the way, snacka om att Team Urban Cycles körde ruskigt bra. Schmunk = brutal som vanligt. Roligt att se så många från Onsdagsspurten på startlinjen och att alla körde så bra!

5 kommentarer:

Ninja-Jen sa...

bra kört team mates! Jag väntar fortfarande på uniformen, vill ju inte köra lopp naken. Men när dräkten kommer ska ni få se på ninja

Johan C sa...

Det var fint att göra tävlingspremiär med nummerlapp. Något sent på säsongen kanske men bättre sent än aldrig.
Det var krispigt men kul!

Anonym sa...

Det är något med den här bilden som får mig att tänka på en annan klassisk bild.
http://img134.imageshack.us/img134/3308/7715polandzu4.jpg

Hälsningar,
jacob

Anonym sa...

http://alturl.com/87h8c

Är hela adressen till bilden.

D. Zorn sa...

Classic!