fredag 21 september 2012

Bankett Onsdagen den 10:e Oktober

Då börjar det dra ihop sig till bankett. Förra årets gastronomiska upplevelse på Översten kommer att bli svårknäckt men vi gör ett redigt försök. Ola och Sebastian från Saltimporten Canteen kommer att laga vår mat och vi vågar redan nu lova att det kommer att killa sådär mjukt och härligt i kistan. 250 kr per skalle kommer det att kosta exklusive dryck. Vin av högsta kvalitet kommer att finnas att köpa till självkostnadspris.
För er som kanske inte varit med och cyklat så mycket eller inget alls är såklart också hjärligt välkomna att lära känna onsdagsspurtsprofilerna och ladda inför nästa säsong. Vill era respektive och barn följa med så är det extra trevligt tycker vi. För er som inte äter kött/fisk eller annat konstigt så meddela det i mejlet när ni osar så fixar kockarna något annat gott istället.


Datum: 10 oktober klockan 19:30.
Var?: Här!
OSA senast den 1:a oktober till: info@teamsolde.com. Anmälan är bindande som ni förstår.
Betalning: Sker på plats.


tisdag 18 september 2012

Onsdagspurten Totalställning 2012


Glembro tog i sann TP-anda ledartröjan från sin lagkamrat och fullkomligt dominerade de sista spurterna. Luke hamnar strax utanför pallen men med skyhöga snittpoäng per starttillfälle. PistaOla klämde sig, tack vare sitt fixedförflutna, galanta kurvtagning i velodromen och känslan för gräs, förbi El Maco i resultatet. Därefter är det mycket jämt, Spurt-Ola drog det längsta strået då han skrapat ihop 82p på endast TRE tillfällen!
På samma poäng slutar Arvid, högst i resultatet av de tre i framgångssagan La Lepre Stanca, nästa år blir're pallen.

Damernas dominerades till en början av Tina, som efter banketten kan titulera sig Spurt-Tina. Dock har någon ersatt Tinas tävlingsdjävul i slutet av säsongen, och Alexandra såg sin chans. Riktigt bra upphämtning där Alexsandra, historiens första damartist dessutom! Amelie spurtade också in värdefulla poäng på slutet. Tyvärr för sent upptäckte hon möjligheten att kombinera barnpass och onsdagsspurtande. Men pallplats blev det!

Lagtävlingens siffror talar väl för sig själva. TP....ja, hatten av. Men också att LLS(180p) faktiskt slog KurbCaps(172p) och lägger sig efter UC som i sin tur ligger där de ska, efter Team Solde.


 Säsongen ser jag som en av de roligaste hittills, även om den kom igång i senaste laget. Den, för året, nya Artistlappen har fyllt en viktig funktion och det har hela tiden känts förbaskat trevligt, roligt, säkert och sportsligt.

För egen del sammanfattar jag året med att jag aldrig riktigt kom loss på trean. 



Tack och hej
Team Solde



Nu , alldeles strax!

Anna-Marie på kansliet som sköter räkenskaperna har fått migrän from hell. Carlström såg sin chans och tog vid där Maj-Britt lämnat, endast knappt två veckor efter avslutningsomgången presenteras nu slutresultatet!

torsdag 6 september 2012

Nu är det slut på det roliga

Epilogen avlöpte exemplariskt med ett Cricketrace på Ribban. Favoriterna levererade och vi andra höll igen för ordningens skull. I stor stil har Robban Glembro af Tractorpullers tagit ett järngrepp om  resultatlistan och sopade även hem det första av två heat igår kväll.
Efter ett tokryck på upploppsrakan som fick alla att tappa andan 
distanserade Robban Luke och tog hem heat #1.


Efteråt bjöd han på värdefulla tips inför heat #2.

Ola ser sammanbiten ut och smider planer inför nästa heat.

Inför heat#2 kom någon på den briljanta(?) idén att vi skulle starta till fots.

Ola tog sin chans och gick stenhårt från spets, Lasse kom till slut ikapp men Ola fick sin revange från föra årets två 2a placeringar.

Alexandra tog sitt ansvar som artist och bjöd på en fitnessuppvisning och vann det första heatet över Downhill.




Nu till det alla väntat på, vem får behålla Artistlappen över vintern?

Dr.Downhill!

När man med mord i blicken dyker upp med barn och barnvagn OCH cykel, springandes över vidderna för att få chansen att cykla i allt annat än nedförsbacke och sen dessutom ser till att köra ifrån regerande Artist i heat #2 kan man inte annat än buga och bocka. 
You made a true work of art!

Stort grattis till alla årets artister och ledare och tack alla som varit med och gjort årets 
Onsdagsspurt till veckans höjdpunkt!




söndag 2 september 2012

Sista onsdagen för i år

Då har det kommit till den sista onsdagen för oss att köra Onsdagsspurten. Som vanligt får alla rösta på vad som ska göras som grand finale och i år finns följande alternativ:

1. Cricket Race Moturs
2. Cricket Race Medurs.
3. Cricket Race med endast en växel (man får alltså välja valfri växel och sedan köra på den hela tiden).

Vi samlas klockan 19:10 vid Rondellen Tessins väg/Mariedalsvägen.

Hjärtligt välkomna!