onsdag 26 juni 2013

resultat efter 5 etapper.



Resultat lagtempot.

1:a Tractor Pullers 12.56.6
2:a Urban Cycles 13.24.0
3:a Pista Malmo 13.52.1
4:a Curb Caps/Team Solde 15.09.6

Gott jobb!

Tack till Tony och Bomber för tidtagning.

fredag 14 juni 2013

Veckans Artist - Johan Carlström

Denna vecka går vi emot reglementet och delar ut artistlappen till rödvit åkare. "Med en orubblig optimism och aggressiv trampning lyckades Carlström ta poäng på de flesta spurter denna vecka. I sann breakawayfilosofi blev det njutbart att skåda Carla då han lyckades bjuda på det lilla extra". Stort grattis Johan!


Onsdag!

Där satt den! Onsdagen var minsann en fin cykling där återigen prinsessorna visade upp elegant cykling. Nästa vecka blir det lagtempo! Har du inget lag? Det fixar vi på plats och samma platser och tider gäller som vanligt. Vi kommer att köra två varv på linjebanan. Känner du inte till linjebanan? Lugna bananer. Någon i ditt lag kommer att känna till den eller också är det bara att hålla höger hela tiden så kommer man rätt efter start. Jag och Carlström men El Macho med flera kommer att vara på plats. Vi söker en som kan ta tid? Någon sugen? Gervard? Bomber? 

onsdag 12 juni 2013

torsdag 6 juni 2013

Veckans artist - Patch Hofweber

Veckans artistlapp går oavkortat till Patch som inte endast hade den snyggaste tempodräkten på sig utan  även gjorde en storstilad come back efter olyckan 2012 på spurt 2 samt körde som en gud på spurt nummer 6 och tog förstaplatsen efter break away! Stort grattis Patch och det är underbart att se dig i klungan!

Spurtonsdag

Det blev en solskenscykling av rang när omgång tre gick av stapeln igår ikväll. Något som är otroligt glädjande är att vårt genusfokus har slagit väl ut. Fler och fler prinsessor hittar till Onsdagsspurten tack vare fint ambassadörskap från redan inbitna. Roligt! Nu sliter vi stenhårt för att komma upp i en 50/50-ratio. 


tisdag 4 juni 2013