söndag 28 oktober 2012

Tävlingsdebut

Team Solde med Stenkan och Zorn gjorde tävlingsdebut idag på Yddingeloppet. Det gav mersmak. Framförallt genom att vi fick stryk av Pista Malmoe, Urban Cycles samt Team Kurb Caps/Bara Blommor.  Undertecknad ska springa Berlin Marathon som största lopp 2013 samt alla lopp som går att springa runt Malmötrackten. Zorn räknar med att vinna Yddinge nästa år. Framöver är det fokus på Ribban Sub40 som kommer att gå av stapeln i november någongång.

Vernisage med Zorn

I torsdag fick vi avnjuta några av  Zorns alster på Galleriet här i Malmö. Jösses, tänkte jag när jag kom in. Hade jag bara vunnit Velo Classic och fått lite stash i kassan hade jag köpt alltihop!

torsdag 18 oktober 2012

Fint ska de va!




tisdag 16 oktober 2012

Ribban Sub40 i december

Team Solde cyklar inte gärna i motvind på hösten när man blir sådär frusen om tossingarna ni vet. Däremot kommer det bli åka av på Ribbersborgspromenaden en söndag i december (eller november) då vi bjuder in till Ribban Sub40 i löpning. Konceptet är enkelt. Vi samlas på Ribbanrakan och springer 10k och tiden ska landa på 39:50. Ju fler som är med desto roligare och mindre plågsamt blir det.
Stay tuned.

Johan och Matti hemma hos Idolen i Borås någongång 2008.

Tack för i år. Nu kör vi!

Vi hade som bekant bankett förra onsdagen (jädrans vilken god mat ni gjorde, Saltimporten Canteen) och man blir lika rörd varje år. Så otroligt många fina människor som samlas kring Onsdagsspurten och delar med sig av både humor och ironi kring sitt cyklande. Fantastiskt. Ett megagrattis riktar vi till Robert Glembro och Tina-Fina för att de cyklade snabbast och bäst av alla detta år.
"Benet" eller vandringspokalen som en del skulle kalla det konstverk som Zorn har gjort finns att beskåda på Solde Kaffebar mellan 07:15-18:30 på vardagar och 9-16 på lördagar.

Nu laddar vi inför nästa säsong!

fredag 12 oktober 2012

Doping

uppfriskande i dessa bistra tider!

onsdag 10 oktober 2012

Diamanter!


måndag 1 oktober 2012

Team Solde goes running

Då kör vi breaking news såhär på måndagskvällen när man är lagom återhämtad efter lördagens smågodispåse med de nya kolorna i tre olika smaker från Hemmakväll. Cykling är roligt. Springning är inte lika roligt men man måste liksom göra det ändå.

I alla fall, Team Solde har bestämt att utöka till en löpsektion där Matti "Ultra" Andersson är kapten och ansvarar för vår elitsatsning.

Team Solde har varit uppe och känt på Lidingöloppet i smyg detta år men officiell tävlingsdebut sker på Yddingeloppet där Steno, Zorn och Matti(?) kommer att stå på startlinjen och bilda klunga. Har du ställt in cykelcrossen redan är det bara att haka på anmäla sig!


OSA NU!

Idag är alltså datumet för att OSA till årets bankett, årets sista chans att jämföra vader, snacka kolfiber och trashtalk inför nästa säsong!



Finaste tänkbara på Saltimporten.

Datum: 10 oktober klockan 19:30.
Var?: Här! 
OSA senast den 1:a oktober till: info@teamsolde.com. Anmälan är bindande som ni förstår.
Betalning: Sker på plats.