torsdag 31 maj 2012

Veckans Artist!

Som sagt, ingen vet riktigt vad det innebär att bli veckans artist men efter en kort överläggning på kansliet idag så kändes det självklart vem som skall koras till världshistoriens första Veckans Artist!


Den stilige Mannen med rakt styre
Vi minns inte ditt namn, men vi gillar att du kör med raka rör och det ska premieras. Ryktet går också att du, fullständigt respektlöst för materialens hierarki såväl som för kommissarie Dans stallorder om lugn körning, satte in en spontanattack på femmans spurt. Precis sådana hjältedåd som en sann veckans artist ägnar sitt liv åt.

Klungans gratulationer och artistlapp mottages nästa onsdag.

Prolog-2012.

Skönt att vara igång. 4 minuter sen med publiceringen, inte illa.
Om det är någon som känner att ni inte är med ska ni inte ta det personligt. Ulla-Britt var lite ringrostig på kanslit.
Fint att vara igång igen.


Resultat prologen 2012






onsdag 30 maj 2012

Premiär

Där satt den. Man blir alltid lika glad när man ser hur många gulliga cyklister som dyker upp till Onsdagsspurten. Pista, UC, Pullers, Solde, Kurb Caps och alla andra fina lag och individuella cyklister gör att det blir så himla roligt. Extra glada är vi för att se Jonas Wiik i klungan i år. Tina, Tove och Alexandra sätter såklart ultrapiff på stämningen också. Prologen gick bra och som vanligt drar vi av mellan 10-25 sekunder för alla Team Solde-åkare. Inget konstigt med det. Katrin-Charlotte på sekretariatet pysslar i detta nu med att sammanställa tabellen för prologen. Väl mött nästa onsdag vid samma tid för en normal spurtrunda!

måndag 28 maj 2012

Vai

Cykelhandske: Gervards
På onsdag är det då dags. Vi samlas 19:10 på St Knuts torg alternativt 19:30 vid Blomsterkiosken. Vi kommer att rulla igenom spurten på ett väldigt lugnt sätt och visa upp var kryssen och linjerna är (samma som förra säsongen) och sedan blir det en individuell prologspurt vid 6:ans spurt där vi ser vem som skött vinterträningen bäst.

Väl mött på onsdag gott folk!

Allt inställt och klart

Det är många som är ute och känner på materialet denna vecka inför prologen på onsdag. Jag själv har slitit hela vintern med att göra en ordentlig bike fit (läst på internet) så att jag ska sitta perfekt. Nu har det äntligen lossnat och i söndags när vi var ute och sprejade spurten föll alla bitarna på plats sittpositionsmässigt. Brine och Gervard (och Zorn(?) sa att det såg helt perfekt ut. Skönt.

måndag 21 maj 2012

tisdag 15 maj 2012

Onsdagsspurten 2012 - Prolog

Jabadabado. Nu är det spikat kära hjulsugare. Onsdagen den 30:e maj är det premiär och prolog för Onsdagsspurten 2012. Vi samlas klockan 19:10 på St Knuts torg alternativt 19:30 vid Blomsterkiosken. Vi kommer att i lugn och ro rulla igenom spurtrundan och snacka om våra nyrakade diamantben samt köra en individuell prologspurt på spurt nummer 6 för att kunna dela ut ledarlappen. Hjärtligt välkomna!

onsdag 9 maj 2012

Cricketrace 2012?

Ja det är sant! I dagarna har en ny tävlingskommitté sats ihop och det enda vi kan gå ut med i dagsläget är att det med all sannolikhet kommer att arrangeras Cricketrace även i år! 


Fler omvälvande nyheter kommer att postas löpande fram till prologen 30e maj!


För egen del kommer jag i år satsa stenhårt på specialetapperna och har kallt räknat med att om jag lyckas hålla Gervarden bakom mig så tar jag hem specialarnas special :  Cricketrace på Ribban. Dock ser det ut som vi får räkna med hårt motstånd från min nya idol, Taylor Phinney som också funnit tjusningen med att cykla med 23millimeters på gräs.



fredag 4 maj 2012

Snart Giro (tack DR).

Måste lägga OS-linjen så att vi passerar några restauranger.