onsdag 27 juli 2011

Specialare

Vi har en hemlig specialare på gång för en onsdag inom en snar framtid. Inget för mesar, men väl alla ni som har kört Onsdagsspurten någon gång. dZorn med flera har även varit sugen på ett individuellt tempo som sekretariatet tycker låter spännande att genomföra. Tugga styrlinda själv i motvind är ju trots allt det som är det roliga med cykling.

Goa Göbbar!

Efterlysning - El Maco?

Är det någon som sett El Maco?

Spurt-Ola


Spurt-Ola är inte bara kung i baren. Idag var han även kung på tidtagningen. Tack Ola!

Tider ifrån dagens lagtempo.

5. Bulldozers 32.42
4. Pista Malmö 31.30
3. Team Solde 29.57
2. Urban Cycles 29.51
1. Pullers 27.57!!

Pullers stod för banrekord med sin fantastiska tid idag. Gott jobbat!
Det kommer en "all time high" lista när all data är insamlad.






måndag 25 juli 2011

Almåsa Öppna

MOCK är ju bara bäst. Nu har genierna kommit på genidraget Almåsa Öppna. Ett fantastiskt roligt koncept rätt igenom. Jag är så laddad att köra snarast!

poängställning i dagsläget!

söndag 24 juli 2011

En funktionär...

...sökes till onsdag för tidtagning!

Lagtempo på onsdag

På onsdag kör vi lagtempo. Kampen om guldet kommer att stå mellan Solde och Azfaltz Jäegerz. Pyssla gärna ihop ett lag om ni inte har något (minst tre åkare i varje lag). Om ni inte hinner få ihop ett lag så kom ändå. Vi fixar ihop lag på plats innan start.
Väl mött på onsdag!

fredag 22 juli 2011

Genrep 28:e augusti

Jag och Zorn och Ninja-Jen drack en varsin tajt enkel häromdagen och bestämde att vi ska köra genrepet inför Malmö Velo Classic den 28:e augusti klockan 10:00 med samling på St:Knut. Vi tänker köra tävlingsbanan rätt av och se var vi ska lägga in våra 100 stötförningar någonstans. Hoppas att många från UC och TP kommer och fler som vill vara med och skapa attacker den 10:e september!

torsdag 21 juli 2011

Show Em Whatcha Got




Idag sa ryggen Nej men lusten Ja, då fick det bli cykel med motor istället. Jennica satt där bak och plåtade, och tur var väl det. Hur skulle man kunnat avgöra 7:ans spurt utan målfoto?

Missa inte:
00:04 - Dan fångad på bild, drickandes någon form av flytande vätska.
00:15 - Schmunken sover som vanligt i inledningen av 5:ans spurtetapp.
00:31 - Bombers autistiskt matchande outfit och hoj.
00:49 OCH(!) 00:43 - Ångarn tar ansvaret för favoriten 6:an med vansinnigt stenansikte, bäst är ändå avgrundsvrålet vid 01:33.






måndag 18 juli 2011

Slut på vilan.

Gott folk nu är det full gas i Team Solde igen. På onsdag blir det en helt vanlig spurtrunda.
Ni som tycker att det var för längesen för alternativaktivitet får vänta tills nästa vecka. Då nalkas det ett nytt prestigefullt lagtempo men som sagt det är nästa vecka.

Ses.

Beware in Vellinge

I dag var det vår (o)tur. För någon vecka sedan krockade årets olycksfågel Thomas Gervard med en ouppmärksam bilist i Vellinge efter en Aldofika. I dag var det Jennicas tur att skulptera bilplåt. Dagen började med en tidig motvindstur ner till Aldo och en god macka med kaffe så klart. Sedan var det dags att skörda förmiddagens hårda arbete med vind i segel. Strax innan Vellinge gör Jennica en stöt och drar ifrån Daniel och Daniel i över 40 knyck. Plötsligt rullar en vit skåpbil ut från vänster, lakrisrem på tio meter och dunk, tvärstopp! Otroligt vilken stötabsorberandeförmåga en människokropp verkar ha. Jennica tog stöten med kind och hjälm, mycket snyggt och skickligt manövrerat.
Efter lite uppgiftslämnande hit och dit, riktande av styre, reglage m.m. rullade vi aningen lugnare hem med skrapsår, blåmärken och knäckt hjälm. Så typiskt att alla olyckor jag varit delaktig i eller bevittnat skett på cykelbanor.


Tio härliga mil med fika, bilkrock och punka.



tisdag 12 juli 2011

Onsdag

Team Solde är denna vecka uppe på Pite Havsbad för en 4 dagars konferens. Det som ska avhandlas är den kommande VR-satsningen då vi och ni som läser denna blogg ska köra två klungor, en SUB-9 och en SUB-12 och ha det riktigt trevligt runt sjön 2012.

Med tanke på detta kommer gullgrisarna i Tractor Pullers att dela ut poängkorten nu på onsdag. Det blir en vanlig spurtrunda utan krusiduller. Om någon råkar glömma att skriva upp poängen så är det inte hela världen.

Väl mött på onsdag 18:40 på Knut respektive 19:00 vid Blomsterkiosken!

torsdag 7 juli 2011

Glassigt värre

Underbar tur idag - sol på huden, syre i lungorna, laktat i benen, glass i magen. Som det ska vara med andra ord. Det var ett gäng starka tjejer som var ute idag, riktigt bra cyklade vi, och snabbt också såg jag när jag kommit hem! 4 mil hann vid med. Och lite avrundning på Bar Italia. Den glassen alltså... Nästan lika fin som en nedförsbacke. Tack för turen idag tjejer!

Bröder och systrar förenen er!

Stenqvist har hintat om det, och jag vet att många av oss redan anmält sig till Malmö Velo Classic i September. Ni som ännu inte gjort det, gör det!

Med detta upprop vill jag föreslå en tillfällig fusion mellan oss onsdagsspurtare. I September har vi chansen att tillsammans utmana cykelklubbarna och de mer etablerade lagen. Vore det inte vackert med Solde, TP, Urbans och alla andra spurtare sida vid sida (läs: på varandras rullar)? Attackera utav bara helvete, bilda skottsäkra vingar i kantvinden och till slut det vi gör allra mest, spurtar!


För att inte såra någons känslor vill jag vara tydlig från början, här är det inte frågan om något långvarigt föhållande utan kort och gott ett "one night stand".


It's gonna be classic!



onsdag 6 juli 2011

Onsdag


Jag är så jefvla dålig på Excel, så autosummera får ni göra i natt eller vänta till Susann-Marianne kommer hem från Böda strand om två veckor. Zorn från Solde går om Formeletten och tar tredje platsen för tillfället.
Trevligt häng på St Knut efteråt! Bra kört av samtliga idag.

Torsdagsfröjda i morgon!

Förra veckans torsdagsrunda blev oavsiktligt lite av en closed practise men nu hoppas jag att de som vill cykla hinner se detta! Vad säger ni om en 1,5 timmesrunda i kvällssolen (jag har tittat på yr.no...) i morgon, dit vinden tar oss. Låter inte dumt, eller hur? 17.30 i rondellen i morgon - be there or be square!!

En fin torsdagsbild tagen i juni

söndag 3 juli 2011

Onsdag

I och med att vi fortfarande inte fått någon besked från Garmisch Partenkirchen huruvida vi skulle få köra längdhopp som specialgren på Onsdagsspurten måste vi därmed att köra en vanlig spurtonsdag på onsdag. Väl mött!

fredag 1 juli 2011